Punane vein

8 toode(t)

Määra langev suund
  1. RUFFINO MODUS ´08 13.5% 75CL

    RUFFINO MODUS ´08 13.5% 75CL

    Hind: 24,84 €

    Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Regioon: I.G.T. Toscana (Poggio Casciano ja Lodola Nouva) Aastakäik: 2008 Viinamarjasort: Sangiovese 50%, Cabernet Sauvignon 25%, Merlot 25% Korje: Korje alustatakse Merlot´ga augusti viimastel päevadel. Cabernet Sauvignon korjatakse septembri lõpus ning Sangiovese oktoobri esimestel päevadel. Veini valmistamise tehnoloogia: Kääritamine toimub kõigil kolmel viinamarjasordil eraldi kontrollitud temperatuuril 26-28°C. Pärast kääritamist segatakse vein ning pannakse laagerduma 12 kuuks 225 liitristesse Ameerika ja Prantsuse tammevaatidesse. Värvus: Rubiinpunane violetse alatooniga. Aroom: Küpsenud puuviljad, nagu kirss ja ploom, millele sekundeerivad ürdid, mint ja tubakas. Maitse: Täidlane koos siidiste tanniinidega. Pikk järelmaitse koos mindi, tumeda šokolaadi ning punaste marjadega. Toidusobivus: Sea-ja loomaliha, uluk, tugevate juustudega. Serveeri temperatuuril : 18-20°C Lähemalt
  2. SICHEL MARGAUX`09 13,5% 75CL

    SICHEL MARGAUX`09 13,5% 75CL

    Hind: 23,52 €

    Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Aastakäik: 2009 Piirkond: Bordeaux Viinamarjasort: 50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot, 5% Petit Verdot Valmistamine: Käärimisprotsessi kiirendamiseks kuumutatakse purustatud viinamarjad 22ºC-ni. Peale kääritamist hoitakse veini 15-21 päeva terastankides, temperatuuril 30ºC. Ümberpumpamine toimub kaks korda päevas, et anda edasi maksimaalne viinamarjade ekstrakt. Pärast malolaktilist fermentatsiooni jääb vein laagerduma Prantsuse tammevaatidesse 6-8 kuuks. Värvus: Intensiivne rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Tunda vürtse, üleküpsenud tumedaid marju, moosiseid punaseid marju ning tammevanilli. Maitse: Domineerivad tumedad marjad, tunda ka tamme ja vanilli. Pehmelt sametised tanniinid harmoneeruvad kenasti veini marjasusega. Toidusoovitus: Grillitud sealiha, loomaliha steik, lambakael tumedas kastmes, uluk praeliha lõiguna, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur. 18-20ºC Lähemalt
  3. Xavier Châteauneuf-du-Pape Rouge 2011 14,5% 75CL

    Xavier Châteauneuf-du-Pape Rouge 2011 14,5% 75CL

    Hind: 33,60 €

    Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Rhône, Chateauneuf du Pape Viinamarjad: Grenache (60%), Mourvèdre (25%) Syrah (15%) Värvus: Sügava ja läbipaistmatu rubiinpunase värvusega, purpuurse alatooniga. Aroom: Aroomis rikkalikud mustade marjade noodid, lillelisus, vürtsid ja mineraalsus. Maitse: Maitses on tunda siidiseid tanniine, tumedaid küpsenud marju, levendlit ja ürte. Toidusoovitus: rõstitud ribi, ulukiliha, liha veini marinaadis, tugevad juustud. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni 2025 Lähemalt
  4. Mauro Molino BAROLO 2011 15% 75CL

    Mauro Molino BAROLO 2011 15% 75CL

    Hind: 32,40 €

    Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: granaatõuna punane Aroom: Väga intensiivne bukett kirsist ja kuivatatud roosist Maitse: Soe ja kuiv püsivalt intensiivsete tanniinidega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 20 aastat. Lähemalt
  5. Mauro Molino BAROLO BRICCO LUCIANI 2011 14,5% 75CL

    Mauro Molino BAROLO BRICCO LUCIANI 2011 14,5% 75CL

    Hind: 45,60 €

    Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: rubiinse peegeldusega granaatõuna punane Aroom: intensiivne bukett lagritsast, küpsetest ploomidest ja rosinatest. Maitse: Intensiivne ja sile, hästi struktureeritud vein tähelepanuväärsete tanniinidega ja väga pikka järelmaitsega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 25 aastat. Lähemalt
  6. Tenuta Rocca Barolo Bussia 2009 14% 75CL

    Tenuta Rocca Barolo Bussia 2009 14% 75CL

    Hind: 38,70 €

    Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Lähemalt
  7. BANFI POGGIO ALLE MURA BRUNELLO DI MONTALCINO`10 14% 75CL

    BANFI POGGIO ALLE MURA BRUNELLO DI MONTALCINO`10 14% 75CL

    Hind: 47,52 €

    Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa Itaalia Piirkond Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort 100% Sangiovese Värvus Sügav tumepunane, violetse alatooniga. Aroom Intensiivne, kompleksne, tunda musti luuvilju, küpseid metsmarju, vaniljet, kuivatatud musti ploome. Maitse Maitse heas tasakaalus, keskmise täidlusega, tunda pehmeid tanniine, küpseid musti ploome, kirsse, mustsõstraid ja vaarikamoosi; veidi vaniljet, sigarikarpi ja liköörsust. Toidusoovitus Ulukiliha, grillitud veiseliha, kõvade laabijuustude juurde-Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, kindlasti enne dekanteerida! Lähemalt
  8. BANFI BRUNELLO DI MONTALCINO`10 14%  75CL

    BANFI BRUNELLO DI MONTALCINO`10 14% 75CL

    Hind: 37,92 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort: 100% Sangiovese Värvus: Sügav, rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroomis on küpseid punaseid marju, kannikesi, vaniljet ja liköörsust. Maitse: Maitse on kompleksne, heas tasakaalus, pehmed tanniinid, keskmise täidlusega, tunda küpseid kirsse ja vürtse. Toidusoovitus: Veiseliha, ulukiliha ja arenenud juustude juurde-Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, kindlasti enne dekanteerida. Lähemalt

8 toode(t)

Määra langev suund
TÄHELEPANU! TEGEMIST ON ALKOHOLIGA. ALKOHOL VÕIB KAHJUSTADA TEIE TERVIST.