Lisateave
Viinamarjad on korjatud käsitsi aprillikuu alguses. Pärast hoolikat selekteerimist sorteerimislaudadel eemaldatakse marjadelt varred. Alkoholi käärimine toimub terastankides 25-27°C juures 7 päeva ja edasi küpseb vein 12 kuud Prantsuse ja Ameerika tammevaatides.
Veinimeister: Jon Usabiaga.
Espiritu de Chile veinid valmivad Tšiilis, Aresti veinimõisas.
Aastal 1951 Aresti perekond, Don Vicente Aresti eestvedamisel alustas viinamarjaistanduste rajamist Curicò orus. Tänapäeval valmivad Espiritu de Chile veinid ka uuemates ja jahedamates Tšiili veiniregioonides nagu Leyda org.
Veinimaja kasutab veinide valmistamisel peamiselt neid viinamarju, mis on korjatud oma viinamarja aedadest; nende omanduses on ligi 400 ha viinamarjaistandusi.
Espiritu de Chile Winemaker Collection veinisarja istandused paiknevad Leyda, Colchagua ja Maipo orus.
Lisainfo
Laokood | JPV1591 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.5300 |
Tootjafirma URL | Puudub |