Lisateave
Viinamarjad korjatakse käsitsi märtsikuu esimeses pooles, varajastel hommikutundidel, marjad sorteeritakse, eemaldatakse varred ja toimub õrn pressimine. Alkoholi käärimine toimub madalal temperatuuril 11-13°C juures 18 päeva.
Veinimeister: JonUsabiaga.
Espiritu de Chile veinid valmivad Tšiilis, Aresti veinimõisas.
Aastal 1951 Aresti perekond, Don Vicente Aresti eestvedamisel alustas viinamarjaistanduste rajamist Curicò orus. Tänapäeval valmivad Espiritu de Chile veinid ka uuemates ja jahedamates Tšiili veiniregioonides nagu Leyda org.
Veinimaja kasutab veinide valmistamisel peamiselt neid viinamarju, mis on korjatud oma viinamarja aedadest; nende omanduses on ligi 400 ha viinamarjaistandusi.
Espiritu de Chile Winemaker Collection veinisarja istandused paiknevad Leyda, Colchagua ja Maipo orus.
Lisainfo
Laokood | JVV1444 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.5300 |
Tootjafirma URL | Puudub |