Lisateave
Veini valmistamine:
Kolmandik veinist malolaktiliselt fermenteeritakse ja laagerdatakse Tronçais’ist ja Allier’ist pärit prantsuse tammevaatides. Optimaalselt küpsenud viinamarjad ning vananemine vaadis, annavad veinile suurepäraseid suitsuseid noote.
Önoloog Xavier Vignon on viimase 15 aasta jooksul saanud rahvusvaheliselt tuntuks kui veinimeister parimates Châteauneuf-du-Pape ning Rhône veinimajades.
2002. aastal sai Xavier Vignon veiniimportijatest sõpradelt idee luua päris oma vein. Kasutades oma parimaid veine, segas Vignon omavahel Rhône erinevaid aastakäike ja veine erinevatest viinapuuaedadest ning lõi 100% Xavier'i - kaasaegse, jõulise ning hea hinna ja kvaliteedi suhega veini.
Lisainfo
Laokood | MTVK0206 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.3200 |
Tootjafirma URL | Puudub |