Lisateave
Saaremaa Vodka viinapõletustehnoloogia üle on põhjust uhkust tunda. Saaremaa Vodka tootmisprotsess on efektiivne, hügieeniline ja allutatud rangele kvaliteedikontrollile. Puhtus, kvaliteet ja keskkond on viinapõletamise protsessi võtmesõnad.
Saaremaa Vodkat toodetakse kõrgekvaliteedilisest piiritusest ning veest. Piirituse valmistamisel kasutatakse kuuerealist otra, mis jahvatatakse ja keedetakse lõpuks kääritatavaks meskiks. Viinapõletamine toimub seitsmest 25 meetri kõrgusest kolonnist koosnevas destilleerimisüksuses, kus on kasutatusel Altia uuenduslik mitmerõhuline destillatsioonisüsteem. Sedamööda, kuidas teraviljapiiritust enam kui 200 etapist koosnevas katkematus protsessis põletatakse, eemaldatakse sellest kõik lisaained.
Valmistooteks on 96,5% vol. kangusega kõrgekvaliteediline teraviljapiiritus, mis segatakse puhta 150 m sügavusest puurkaevust pärit veega. Vesi filtreeritakse, et eraldada raud ja kaltsium ning tulemuseks on täiesti puhas ja pehme maitse.
Lisainfo
Laokood | MT0532 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.1000 |
Tootjafirma URL | Puudub |