Vanuse kinnitus

Enne veebilehele sisenemist pead kinnitama, et oled vähemalt 18 aastane.

Vabandame, see leht pole teie jaoks.

Hispaania

12 toode(t)

Määra langev suund
  1. VALLFORMOSA CAVA CLASSIC SEMI-SECO 11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA CLASSIC SEMI-SECO 11,5% 75CL

    Hind: 11,50 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  2. VALLFORMOSA CAVA CLASSIC BRUT11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA CLASSIC BRUT11,5% 75CL

    Hind: 11,50 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  3. MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM11,5% 150CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM11,5% 150CL

    Hind: 24,50 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  4. MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL

    Hind: 11,70 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda on küpseid kollaseid õunu, pirne, troopilisi puuvilju ja röstmandleid. Maitse: Maitse on kuiv, värske, keskmise happega, tunda küpseid puuvilju, tsitruselisi ja röstitud mandleid, sarapuupähkleid. Järelmaitse pikk ja elegantne, mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, sushi, paella, risotto. Serveerimistemperatuur: jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist Lähemalt
  5. MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%75CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%75CL

    Hind: 11,70 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  6. MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL

    Hind: 7,80 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  7. MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%20CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%20CL

    Hind: 6,60 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  8. BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL

    BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL

    Hind: 8,10 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  9. BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL

    BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL

    Hind: 8,10 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  10. VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL

    Hind: 12,20 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatu õlekõrrekollane, kerge roheka varjundiga. Aroom: Puuviljane, milles tunda rohelisi õunu, pirni, aprikoosi ja veidike röstitud leiba. Maitse: Harmooniline ja isutekitav, kerge happega. Ümara ja elegantse puuviljasejärelmaitsega. Serveeri: Temperatuuril5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt
  11. VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL

    Hind: 12,20 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Väikesed ning tihedad mullid ja valge vaht. Aroom: Värske ja väga puuviljane. Tunda on õuna, pirni, ananassi ning avanemisel ka kergeid mandli noote. Maitse: Värskendav, keskmise happega, puuviljanening väga kuiv.Kauakestev, meeldiv järelmaitse, milles märke pikast pärmisettel laagerdumisest. Serveeri: Temperatuuril 5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt
  12. Alsina & Sarda Cava Reserva Brut Organic 11,5% 75CL

    7,99 €

    Alsina & Sarda Cava Reserva Brut Organic 11,5% 75CL

    7,99 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt

12 toode(t)

Määra langev suund

TÄHELEPANU! TEGEMIST ON ALKOHOLIGA. ALKOHOL VÕIB KAHJUSTADA TEIE TERVIST.