Vanuse kinnitus

Enne veebilehele sisenemist pead kinnitama, et oled vähemalt 18 aastane.

Vabandame, see leht pole teie jaoks.

Hispaania

10 toode(t)

Määra langev suund
  1. VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL

    Hind: 12,41 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Väikesed ning tihedad mullid ja valge vaht. Aroom: Värske ja väga puuviljane. Tunda on õuna, pirni, ananassi ning avanemisel ka kergeid mandli noote. Maitse: Värskendav, keskmise happega, puuviljanening väga kuiv.Kauakestev, meeldiv järelmaitse, milles märke pikast pärmisettel laagerdumisest. Serveeri: Temperatuuril 5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt
  2. Alsina & Sarda Cava Reserva Brut Organic 11,5% 75CL

    9,14 €

    Alsina & Sarda Cava Reserva Brut Organic 11,5% 75CL

    9,14 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  3. MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM 11,5% 150CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM 11,5% 150CL

    Hind: 29,16 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  4. MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL

    Hind: 13,30 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda on küpseid kollaseid õunu, pirne, troopilisi puuvilju ja röstmandleid. Maitse: Maitse on kuiv, värske, keskmise happega, tunda küpseid puuvilju, tsitruselisi ja röstitud mandleid, sarapuupähkleid. Järelmaitse pikk ja elegantne, mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, sushi, paella, risotto. Serveerimistemperatuur: jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist Lähemalt
  5. MISTINGUETT CAVA BRUT BIO 11,5%75CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT BIO 11,5%75CL

    Hind: 13,30 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  6. MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL

    MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL

    Hind: 7,93 €

    Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt
  7. BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL

    BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL

    Hind: 9,05 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  8. BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL

    BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL

    Hind: 9,05 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt
  9. VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL

    VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL

    Hind: 12,41 €

    Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatu õlekõrrekollane, kerge roheka varjundiga. Aroom: Puuviljane, milles tunda rohelisi õunu, pirni, aprikoosi ja veidike röstitud leiba. Maitse: Harmooniline ja isutekitav, kerge happega. Ümara ja elegantse puuviljasejärelmaitsega. Serveeri: Temperatuuril5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt
  10. Privat Organic Cava Rose Brut Nature 11,5% vol 75CL

    Privat Organic Cava Rose Brut Nature 11,5% vol 75CL

    Hind: 14,74 €

    Liik: KPN-Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Veinimarjad: 75% Pinot Noir, 25% Chardonnay Serveerimine: 6-8C Lähemalt

10 toode(t)

Määra langev suund

TÄHELEPANU! TEGEMIST ON ALKOHOLIGA. ALKOHOL VÕIB KAHJUSTADA TEIE TERVIST.