Hispaania
-
-
MISTINGUETT PLUME 12% 75CL
Hind: 26,52 €Tooteliik: Kvaliteetvahuvein Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes Viinamarjasort: Pinot Noir Korje: Pinot Noir viinapuud paiknevad 500m üle merepinna DO Penedes´s. Viinamarjad korjatakse käsitsi, sorteeritakse ja eemaldatakse varred. Valmistamine: Toimub veinivirde õrn pressimine ja edasi toimub kontrollitud temperatuuril 14-16°C fermentatsioon. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda küpseid õunu ja pirne, virsikuid, tsitruseid ja röstitud mandelid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega, värskelt puuviljane ja kompleksne. Tunda küpseid õunu, virsikuid, nektariine. Järelmaitse elegantselt pikk ja mineraalse tsitruselise happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, grillitud mereannid, röstitud punane kala (lõhe), linnuliha toidud, pasteedid, risotto, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM11,5% 150CL
Hind: 21,84 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
-
MISTINGUETT CAVA BRUT ROSE 12%75CL
Hind: 11,16 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Hispaania Piirkond Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort Garnacha, Trepat Korje Viinamarjad korjatakse septembrikuu viimasel ja oktoobrikuu esimestel nädalatel, toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus Värvus on heleroosa, kirgas, peene ja tiheda mullijoaga. Aroom Aroom on värske ja marjane. Tunda punaseid marju, maasikaid, vaarikaid, jõhvikaid, kuivatatud kibuvitsamarju, tsitruselisi- roosat greipfruuti. Maitse Maitse on kuiv, keskmise happesusega, värske ja kompleksne. Tunda küpseid punaseid marju, maasikaid, vaarikaid, kuivatatud metsamarju ja tsitruselisi. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, grillitud lõhe, pasteedid, pardicarpaccio, linnulihatoidud, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Saadaolevad mõõdud 75 CL Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA SEMI-SECO11,5% 75CL
Hind: 10,68 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste Poolkuiv Päritolumaa Hispaania Piirkond Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus Värvus on kollane, kuldse alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom Aroom on värske ja puuviljane. Tunda küpseid troopilisi puuvilju, küpseid ananasse, virsikuid, aprikoose, kollaseid õunu. Maitse Maitse on poolkuiv, keskmise happesusega, värske ja lopsakalt puuviljane. Tunda küpseid kollaseid puu- ja luuvilju, nektariine, virsikuid, mangot ja kollaseid tsitruselisi, apelsini, mandariini. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse tsitruselise happesusega. Toidusoovitus Aperitiiv, erinevate dessertide ja magustoitude juurde (maasika Pavlova), valge- ja sinihallitusjuustud, puuviljavalik. Serveerimistemperatuur jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL
Hind: 10,68 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda on küpseid kollaseid õunu, pirne, troopilisi puuvilju ja röstmandleid. Maitse: Maitse on kuiv, värske, keskmise happega, tunda küpseid puuvilju, tsitruselisi ja röstitud mandleid, sarapuupähkleid. Järelmaitse pikk ja elegantne, mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, sushi, paella, risotto. Serveerimistemperatuur: jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%75CL
Hind: 10,68 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL
Hind: 7,80 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%20CL
Hind: 6,60 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL
Hind: 7,08 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt -
BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL
Hind: 7,08 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt -
VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL
Hind: 11,04 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatu õlekõrrekollane, kerge roheka varjundiga. Aroom: Puuviljane, milles tunda rohelisi õunu, pirni, aprikoosi ja veidike röstitud leiba. Maitse: Harmooniline ja isutekitav, kerge happega. Ümara ja elegantse puuviljasejärelmaitsega. Serveeri: Temperatuuril5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt -
VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL
Hind: 11,04 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Väikesed ning tihedad mullid ja valge vaht. Aroom: Värske ja väga puuviljane. Tunda on õuna, pirni, ananassi ning avanemisel ka kergeid mandli noote. Maitse: Värskendav, keskmise happega, puuviljanening väga kuiv.Kauakestev, meeldiv järelmaitse, milles märke pikast pärmisettel laagerdumisest. Serveeri: Temperatuuril 5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt -