Itaalia
-
Giacondi Vino D'Italia Rosso 12,5% vol 300cl BIB
19,95 €
Liik: Geograafilise tähisega vein
Lähemalt
Kastis: 4
Maht: 300CL
Alkoholisisaldus: 12,5% vol
Päritolumaa: Itaalia
Tootja: Giacondi
Viinamarjasort: Erinevate marjade segu
Aroom: Puuviljane, vürts
Maitse: Kuiv, mahlane, puuviljane
Toidusoovitus:Grillroad, sea-,kala ja linnuliha
Serveerimistemperatuur: 16-18C -
BANFI CUM LAUDE TOSCANA`20 14% vol 75CL
Hind: 30,20 €Tooteliik Kaitstud geograafilise tähisega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana IGT Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon (30%), Merlot (30%), Sangiovese (25%), Syrah (15%) Värvus: Rrubiinpunane, intensiivne. Aroom: Kompleksne, tunda mustsõstraid, ploomimoosi, küpseid kirsse, musti oliive, liköörsust ja veidi tubakat. Maitse: Maitselt on vein täidlane, tunda pehmeid tanniine, küpseid musti marju, kuivatatud ploome, kirsse, veidi musta pipart. Toidusoovitus: Ulukiliha (metssiga, põder), grillitud loomaliha, keskmiselt laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
BANFI BELNERO TOSCANA '13 13,5% 75CL
Hind: 30,50 €Tooteliik: Kaitstud geograafilise tähisega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana IGT Viinamarjasort: Peamiselt Sangiovese ja väikeses osas Cabernet Sauvignon ja Merlot´i. Värvus: Intensiivne, tumepunane, violetse alatooniga. Aroom: Intensiivne, kompleksne, tunda kuivatatud musti marju, vaniljet, tubakat ja kohvi. Maitse: Kuiv, keskmisest täidlasem, tunda kuivatatud kirsse, ploome, mustikaid, veidi musta pipart, heas tasakaalus, pehmed tanniinid. Järelmaitse kauakestev, hea küpse marjasusega. Toidusoovitus: Hautatud vasikaliha, loomafilee veinikastmes, kõvad laagerdunud juustud- Gouda Boerenkaas, Pecorino, Parmigiano Reggiano. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist; enne serveerimist dekanteerida! Lähemalt -
BANFI ROSSO DI MONTALCINO`20 12,5% 75CL
Hind: 28,90 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort: 100% Sangiovese Värvus: Rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroom on intensiivne, tunda punaseid ja musti luuvilju, kirsse, ploome ja kannikesi. Maitse: Maitse on keskmise täidlusega, heas tasakaalus, tunda pehmeid puidutanniine, küpseid metskirsse, musti ploome, musta pipart. Toidusoovitus: Ahjus pikalt küpsenud loomaliha, rostbiif, ulukiliha (metssiga) ja arenenud juustude juurde - Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
BANFI BRUNELLO DI MONTALCINO`17 15% 75CL
Hind: 59,19 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort: 100% Sangiovese Värvus: Sügav, rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroomis on küpseid punaseid marju, kannikesi, vaniljet ja liköörsust. Maitse: Maitse on kompleksne, heas tasakaalus, pehmed tanniinid, keskmise täidlusega, tunda küpseid kirsse ja vürtse. Toidusoovitus: Veiseliha, ulukiliha ja arenenud juustude juurde-Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, kindlasti enne dekanteerida. Lähemalt -
BANFI POGGIO ALLE MURA BRUNELLO DI MONTALCINO`12 14,5% 75CL
Hind: 85,20 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa Itaalia Piirkond Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort 100% Sangiovese Värvus Sügav tumepunane, violetse alatooniga. Aroom Intensiivne, kompleksne, tunda musti luuvilju, küpseid metsmarju, vaniljet, kuivatatud musti ploome. Maitse Maitse heas tasakaalus, keskmise täidlusega, tunda pehmeid tanniine, küpseid musti ploome, kirsse, mustsõstraid ja vaarikamoosi; veidi vaniljet, sigarikarpi ja liköörsust. Toidusoovitus Ulukiliha, grillitud veiseliha, kõvade laabijuustude juurde-Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, kindlasti enne dekanteerida! Lähemalt -
Mauro Molino BAROLO BRICCO LUCIANI 2016 14,5% 75CL
Hind: 46,36 €Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: rubiinse peegeldusega granaatõuna punane Aroom: intensiivne bukett lagritsast, küpsetest ploomidest ja rosinatest. Maitse: Intensiivne ja sile, hästi struktureeritud vein tähelepanuväärsete tanniinidega ja väga pikka järelmaitsega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 25 aastat. Lähemalt -
Mauro Molino BAROLO 2015 14% 75CL
Hind: 32,94 €Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: granaatõuna punane Aroom: Väga intensiivne bukett kirsist ja kuivatatud roosist Maitse: Soe ja kuiv püsivalt intensiivsete tanniinidega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 20 aastat. Lähemalt -
BANFI CHIANTI CLASSICO 13,5% 75CL
Hind: 23,80 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa Itaalia Piirkond Toskaana, Chianti Classico, DOCG Viinamarjasort Sangiovese (90%), Canaiolo Nero (10%) Värvus Rubiinpunane Aroom Aroom on marjane, tunda küpseid metsamarju, üle küpsenud luuvilju, ürdisust ja kannikest. Maitse Maitse on marjane, keskmise täidlusega, tunda küpseid kirsse, musti ploome, veidi musta pipart. Järelmaitse on marjaselt pikk, kerge vürtsise alatooniga. Toidusoovitus Hautatud vasikaliha, grillitud sealiha, pastad, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
BANFI CHIANTI 13% 75CL
Hind: 17,90 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa Itaalia Piirkond Toskaana, Chiant DOCG Viinamarjasort Sangiovese 90%, Canaiolo Nero ja Cabernet Sauvignon Värvus Rubiinpunane. Aroom Aroom on marjane, tunda küpseid punaseid marju- kirsse, ploome, kibuvitsamarju, punaseid lilli. Maitse Maitse on marjane, kergema täidlusega, tunda metsmarju, mustikat, põldmarju, kirsse. Järelmaitse pikk ja marjane. Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
MOLINO A VENTO BIO NEROD´AVOLA´18 13% 75CL
Hind: 13,05 €Tooteliik: Kaitstud geograafilise tähisega vein Maht: 75CL Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia, Gibellina Viinamarjasort: 100% Nero d´Avola Värvus: Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroomis on tunda musti luuvilju ja marju, mureleid, kirsse, vaarikaid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, marjane, tunda küpsenud kirsse, põldmarju, vaarikaid, marjaparki, vürtse. Järelamaitse on sametiselt marjane. Toidusoovitus: Grillitud lihatoidud, pasta, punaveini-marjakastmed, keskmiselt laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 14-16°C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. Lähemalt -
BANFI POGGIO ALLE MURA BRUNELLO DI MONTALCINO`17 15,5% 75CL
Hind: 85,20 €Tooteliik Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa Itaalia Piirkond Toskaana, Brunello di Montalcino DOCG Viinamarjasort 100% Sangiovese Värvus Sügav tumepunane, violetse alatooniga. Aroom Intensiivne, kompleksne, tunda musti luuvilju, küpseid metsmarju, vaniljet, kuivatatud musti ploome. Maitse Maitse heas tasakaalus, keskmise täidlusega, tunda pehmeid tanniine, küpseid musti ploome, kirsse, mustsõstraid ja vaarikamoosi; veidi vaniljet, sigarikarpi ja liköörsust. Toidusoovitus Ulukiliha, grillitud veiseliha, kõvade laabijuustude juurde-Parmigiano Reggiano, Pecorino. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, kindlasti enne dekanteerida! Lähemalt -
Barone Montalto Nero d`Avola 13,5% 300cl BIB
Hind: 22,88 €Liik: KGT-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia Viinamarjasort: Nero d'Avola, Merlot Värvus: Intensiivse sügavpunase tooniga Aroom: Veini aroomi ja maitset kujundavad küpsetele tumedatele marjadele ja ploomidele viitavad nüansid. Maitse: 4-kuuline küpsemine Prantsuse tammest vaatides on lihvinud parkhapped sametiselt pehmeks. Serveerimine: 16 - 18 °C Lähemalt -
Barone Montalto Passivento Rosso 13,5% 300cl BIB
Hind: 26,33 €Liik: KGT-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia Viinamarjasort: Nero d'Avola, Merlot, Syrah Värvus: Intensiivse sügavpunase tooniga Aroom: Veinil on küpsetele viljadele (viigimari, ploom) vihjavad aroominüansid. Maitse: Lopsakas-mahlane, tasakaalus. Järelmaitses on tunda vihjeid tammelaagerdusele (kakao, vanilje), tanniin on ümar, siidjas. Serveerimine: 16 - 18 °C Lähemalt -
Inycon Nero d'Avola 12,5% 300CL BIB
Hind: 23,79 €Liik: KGT-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia Viinamarjasort: Nero d'Avola Maitse: Pehme, tunda küpseid kreeke ja teisi luuviljalisi ning metsamarju (jõhvikas, pohl) Toidusoovitus:Grillitud või röstitud liharoad. Lähemalt -
RUFFINO SERELLE VIN SANTO DEL CHIANTI DOC ´19 15,5% 37,5CL
Hind: 23,79 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana, Vin Santo del Chianti DOC Viinamarjasort: Malvasia del Chianti, Trebbiano Toscano Värvus: Merevaigu kollane, kirgas. Aroom: Aroom on puuviljane, tunda üleküpsenud kollaseid luuvilju, mesisust, kollaseid tsitruselisi (mandariin), ananassi, kuivatatud aprikoose, datleid, viigimarju, muskaatpähkleid ja röstitud metspähkleid. Maitse: Maitse on puuviljane, kuiv, keskmise täidlusega. Tunda küpseid apelsine, kuivatatud aprikoose, pähkleid. Järelmaitse on pikk, puuviljane ja mineraaselt tsitruseline. Toidusoovitus: Dessertide juurde, mee-ja mandlikoogid, halvaa, Foie Gras, sinihallitusjuustud. Serveerimistemperatuur: Jahutatult 8-10°C väiksemat tüüpi Bordeaux veiniklaasist. Lähemalt -
RUFFINO VINO NOBILE DE MONTEPULCIANO ´19 13,5% 75CL
Hind: 24,03 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toskaana Vino Nobile de Montepulciano DOCG Viinamarjasor: 80% Sangiovese, 10% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon Värvus: Rubiinpunane. Aroom: Aroomis on tunda küpseid luuvilju, musti kirsse ja marju, kuivatatud ploome, viigimarju ja ürte. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, tunda küpseid musti ploome, kirsse, põldmarju, ürdisust ja pehmeid vürtse. Järelmaitse on marjane ja pehmelt sametise vürtsika alatooniga. Toidusoovitus: Hautatud lambaliha, röstitud ulukiliha, grillitud loomaliha, kõvade pressitud juustude juurde. Serveerimistemperatuur: 14-16°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, võib eelnevalt dekanteerida. Lähemalt -
MOLINO A VENTO NERO D´AVOLA ´21 13% 75CL
Hind: 12,20 €Tooteliik: Kaitstud geograafilise tähisega vein Maht: 75CL Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia, Gibellina Viinamarjasort: 100% Nero d´Avola Värvus: Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroomis on tunda musti luuvilju ja marju, mureleid, kirsse, vaarikaid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, marjane, tunda küpsenud kirsse, põldmarju, vaarikaid, marjaparki, vürtse. Järelamaitse on sametiselt marjane. Toidusoovitus: Grillitud lihatoidud, pasta, punaveini-marjakastmed, keskmiselt laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 14-16°C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. Lähemalt -
MOLINO A VENTO SYRAH´18 13%75CL
Hind: 11,59 €Tooteliik: Kaitstud geograafilise tähisega vein Maht: 75CL Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia, Gibellina Viinamarjasort: 100% Syrah Värvus: Värvus on rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroom on marjane, tunda küpseid musti luuvilju, põldmarju, mustikaid, üleküpsenud mustsõstraid, musta pipart. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, tunda küpseid luuvilju, musti ploome, marjaparki. Järelmaitse marjane, pehmed tanniinid. Toidusoovitus: Röstitud ja grillitud liharoad, punaveini-marjakastmed, laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 14-16°C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. Lähemalt -
Tommasi Appassimento Graticcio Red 12,5% 300cl BIB
Hind: 29,99 €Liik: Lauavein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Valpolicella Classico DOC Viinamarjasort: Corvina, Rondinella ja teised viinamarjad Iseloomustus: Kauni rubiinpunase värvusega vein. Rikkaliku aroomiga ja marjane, tunda kirsi noote. Maitses on tunda vürtse, väga rikkalik ja maitseküllane. Toidusoovitus: Ideaalne kaaslane valge ja punase lihaga, ulukilihaga ja küpsete juustudega. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
Doppio Passo Primitivo 13% 300cl BIB
Hind: 26,33 €Liik: KPN-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Salento Viinamarjasort: 100% Primitivo Iseloomustus: Sügav rubiinpunane värvus omandab kerget merevaigusemat tooni koos veini küpsemisega. Noorena on Doppio Passo aroom pigem värske ja puuviljane. Küpsemisega muutub Primitivole omane aroom komplekssemaks. Primitivot iseloomustab kõige paremini mustsõstra aroom, kirss ning küpsed puuviljad. Vein on ideaalses tasakaalus pehme tanniini ja happesusega, mis muudab selle karakteri nauditavaks ning veini kergesti joodavaks. Toidusoovitus:Küpsed ja tugevama maitsega juustud, grillitud või röstitud liharoad, loomaliha steik, ulukiliha. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
COLLAVINI REFOSCO PUCINO ´10 12,5% 75CL
Hind: 17,60 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 12 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Friuli Viinamarjasort: Refosco dal Peduncolo Rosso Apellatsioon: Colli Orientali del Friuli Aroom: Aroom on puuviljane, milles eristuvad murakas ning vaarikas. Maitse: Maitse rikkalik, veidi rohune ent samas värske, tasakaalustatud happega, erk tanniinisus. Toidusoovitus: Eriti hea kaaslane valgete liharoogadega, pasta Bolognese´ga, erinevate sinihallitusjuustudega. Serveerimine: Serveeri temperatuuril 15-16°C Riedel´i Bordeaux klaasist või sarnasest. Lähemalt -
COLLAVINI SCHIOPPETTINO TURIAN´05 13,5% 75CL
Hind: 37,90 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Friuli Viinamarjasort: Schioppettino (Ribolla Nera) Apellatsioon: Colli Orientali del Friuli Aroom: Aroomis vaarikaid, mustsõstart ning murakaid ja animaalsust. Maitse: Maitses tunda puuviljasust, tumedaid küpsenud marju, puidusust, sammalt ning vaniljet. Toidusoovitus: Jahilinnud (tuvid, pardid), pastaroad koos jänese-, metskitse- või metssealihast lisanditega, pardirinnakuga või hanefileega, toidud, kus on kasutatud mädarõigast. Serveerimine: Serveeri temperatuuril 16-18°C Riedel´i Bourgogne klaasist või sarnasest. Lähemalt -
COLLAVINI MERLOT DAL PIC ´05 14% 75CL
Hind: 55,90 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Friuli Viinamarjasort: Merlot Apellatsioon: Collio Aroom: Aroomis tunda vürtsi, lagritsat, küpsenud puuvilju. Maitse: Maitse konservatiivne, tanniinine, rikkalik, eristatavad vürtsid, vaniljesus, liköörsus, kerge tubakas, kohv, tume šokolaad. Toidusoovitus: Uluki-, veise- või sealihast roogadega, kitse-või lehmapiimast valmistatud tugevate juustudega. Serveerimine: Serveeri temperatuuril 16-18°C Riedel´i Bourgogne klaasis või sarnasest. Lähemalt -
RUFFINO CHIANTI DOCG `10 12.5%75CL
Hind: 13,42 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 12 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toscana Viinamarjasort: Sangiovese 90%, Canaiolo 10% Maitse: Maitselt kuiv, erutav ja kirsine Toidusoovitus: Tänu värskusele, kergele stiilile, hea kaaslane pastaroogade, linnu- ja vasikaliha ning poolkõvade juustudega. Lähemalt -
RUFFINO SANTEDAME CHIANTI CLASSICO DOCG ´09 13.5% 75CL
Hind: 24,03 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toscana Laagerdamine: 12 kuud Sloveenia tammevaadis ja aasta veel pudelis Aroom: Aroomis paeluvat konsentreerunud musta kirssi, segunemas maasika ja kannikesega Maitse: Maitselt on vein rikkalik ja ümar, domineerivaks on küps must kirss. Pehmed parkained on aluseks sametisele tekstuurile, pikk järelmaitse näitab veini küpsemispotensiaali Toidusoovitus: Kuna Santedame Chianti on rikkalik, küpse iseloomuga, siis sobib ta grillitud liharoogade, küpsete juustude ning vürtsikate roogadega. Lähemalt -
E.SERAFINO BARBARESCO ´07 13,5% 75CL
Hind: 41,48 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Piemonte Viinamarjasort: 100% Nebbiolo Aroom: Aroomis on tunda mitmes kihis mineraale, murakat, ploomi, lagritsat ja kohvi Maitse: Maitse on täidlane, külluslike küpsete puuviljadega Toidusoovitus: Ulukiliha, grill-lihad, juustud Serveerimine: 18-20 C, ennem serveerimist vein avada ca 1 tund Lähemalt -
E.SERAFINO BARBERA D´ASTI ´08 13% 75CL
Hind: 21,84 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Piemonte Viinamarjasort: Barbera Aroom: Aroomis on tunda värskust, kerget vürtsikust, veidi kirssi ja ploomi Maitse: Maitses kombineeruvad happeline ploomimahl ja magus tamm. Pehme tekstuur, järelmaitses on kirsikivi. Toidusoovitus: Sea- ja veiseliha, pastatoidud Serveerimine: 18 C Lähemalt -
RUFFINO MODUS ´08 13.5% 75CL
Hind: 40,26 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Itaalia Regioon: I.G.T. Toscana (Poggio Casciano ja Lodola Nouva) Aastakäik: 2008 Viinamarjasort: Sangiovese 50%, Cabernet Sauvignon 25%, Merlot 25% Korje: Korje alustatakse Merlot´ga augusti viimastel päevadel. Cabernet Sauvignon korjatakse septembri lõpus ning Sangiovese oktoobri esimestel päevadel. Veini valmistamise tehnoloogia: Kääritamine toimub kõigil kolmel viinamarjasordil eraldi kontrollitud temperatuuril 26-28°C. Pärast kääritamist segatakse vein ning pannakse laagerduma 12 kuuks 225 liitristesse Ameerika ja Prantsuse tammevaatidesse. Värvus: Rubiinpunane violetse alatooniga. Aroom: Küpsenud puuviljad, nagu kirss ja ploom, millele sekundeerivad ürdid, mint ja tubakas. Maitse: Täidlane koos siidiste tanniinidega. Pikk järelmaitse koos mindi, tumeda šokolaadi ning punaste marjadega. Toidusobivus: Sea-ja loomaliha, uluk, tugevate juustudega. Serveeri temperatuuril : 18-20°C Lähemalt -
VILLA CARDINI NERO D`AVOLA`11 12,5% 75CL
Hind: 9,27 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Tootjamaa: Itaalia Piirkond: Sitsiilia Viinamarjasort: Nero d`Avola Värvus: Rubiinpunane, intensiivne, keskmise viskoossusega. Aroom: Marjane, milles tunda küpseid tumedaid marju (mustsõstar) ja tumedaid luuviljalisi ploom). Maitse: Kuiv ja marjane, keskmise happesusega, elegantne ning hea struktuuriga punavein. järelmaitse keskmine, tunda pehmeid tanniine. Toidusoovitus: Veiseliha, ulukiliha, grill-liha. Parim serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi klaasist. Lähemalt -
VILLA CARDINI CHIANTI DOCG´11 12,5% 75CL
Hind: 10,00 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Toscana Viinamarjasort: 85% Sangiovese, 15% Canaiolo, Malvasia Aroom: Aroom on marjane, milles tunda punaseid kirsse ja kerget ploomi nüanssi. Maitse: Maitse on marjane, elegantne ja hea struktuuriga, järelmaitses tunda pehmeid tanniine. Toidusoovitus: Toidusoovitus: Sobib sea- ja metslinnulihast valmistatud roogade juurde, pasta, pitsa ning juustude juurde. Serveerimine: Parim serveerimistemperatuur: 16-18°C Lähemalt -
E.SERAFINO BAROLO ´07 13,5% 75CL
Hind: 47,58 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Piemonte Viinamarjasort: Nebbiolo Aroom: Aroom on täidlane ja rikkalik, tunda erinevaid metsamarju, mustsõstart, mustikaid ja taimseid nüansse, samuti lagritsat, kuivatatud ürte ja vürtse, mis tungivad aroomi avanedes rohkem esile Maitse: Maitselt jõuline, suurepärase struktuuri ja rikkaliku pehmusega, kauakestva lõppmaitsega Toidusoovitus: Ulukiliha, loomaliha, röstitud sealiha. Serveerimine: 20-22 C, ennem serveerimist vein avada ca tund ennem. Lähemalt