Vahuveinid
-
BONAVAL CAVA SEMI-SECO 11,5% 75CL
Hind: 9,05 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt -
SIMONNET-FEBVRE CREMANT DE BOURGOGNE BLANC 12% 75CL
Hind: 19,89 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Burgundia, Chablis Viinamarjasort: 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir Aroom: Värske ning võimas, tunda on küpseid kollaseid puuvilju. Maitse: Harmoonilises tasakaalus peene mulliga vahuvein, millel on pikk puuviljane järelmaitse. Toidusoovitus: Sobib aperitiiviks või creme de cassis likööriga ja miks mitte tarbida seda terve söögikorra vältel. Serveerimine: temperatuuril: 6- 8°C Lähemalt -
VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT NATURE 11,5% 75CL
Hind: 12,41 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Väikesed ning tihedad mullid ja valge vaht. Aroom: Värske ja väga puuviljane. Tunda on õuna, pirni, ananassi ning avanemisel ka kergeid mandli noote. Maitse: Värskendav, keskmise happega, puuviljanening väga kuiv.Kauakestev, meeldiv järelmaitse, milles märke pikast pärmisettel laagerdumisest. Serveeri: Temperatuuril 5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt -
VALLFORMOSA CAVA ORIGEN BRUT 11,5% 75CL
Hind: 12,41 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Värvus: Kahvatu õlekõrrekollane, kerge roheka varjundiga. Aroom: Puuviljane, milles tunda rohelisi õunu, pirni, aprikoosi ja veidike röstitud leiba. Maitse: Harmooniline ja isutekitav, kerge happega. Ümara ja elegantse puuviljasejärelmaitsega. Serveeri: Temperatuuril5-6°C Tarbi: Aperitiivina, koos mereandidega või kogu õhtusöögi kestel. Lähemalt -
PFAFF CREMANT BLANC DE BLANCS 12% 75CL
Hind: 16,47 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Alsace Viinamarjasort: Pinot Blanc 80%, Pinot Auxerrois 20% Aroom: Arenenud, ilmekalt on tunda virsikut ja kollast ploomi. Elegantne ja siidine nagu väärikale Cremant`ile kohane Maitse: Värske ja särtsakas, rikkalik ja õline koos küpsete puuvilja toonidega Toidusoovitus: Aperatiivina, iseseisvalt tarbimiseks, ideaalne koos mereandide, kaaviari, homaariga. Serveerimine: 7-8 C Lähemalt -
BONAVAL CAVA BRUT 11,5% 75CL
Hind: 9,05 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt -
DESOM CREMANT DE LUXEMBOURG BRUT 12% 75CL
Hind: 15,25 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,0% Päritolumaa: Luxembourg Piirkond: Remich Viinamarjasort: Riesling, Pinot Blanc Aroom: Kombineeruvad kerged mineraalsed noodid meeldiva puuviljalisusega Maitse: Kompleksne, arenev, värskendav, mõnusa happega, mahlane, nõtke, leidub röstsaia nüanssi Toidusoovitus: Aperatiivina, iseseisvalt tarbimiseks, ideaalne koos mereandide, kaaviari, homaariga Serveerimine: 7-9 C Lähemalt -
YELLOW TAIL BUBBLES ROSE 11,5% 75CL
Hind: 11,99 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Austraalia Piirkond: South-Eastern Viinamarjasort: Bubbles Rosé on valmistatud peamiselt valgetest viinamarjadest, millele on lisatud veidike Shiraz´i Laagerdamine: Viinamarjad on varakult korjatud ning õrnalt pressitud. Kääritamine toimub madalal temperatuuril (Charmat meetodil), et säilitada maksimaalne värskus ja maitse. Maitse: Bubbles Rosé´l on pehme ja kreemine maitse, tänu arvukatele peenikestele mullidele. Iga sõõm on täis maasikasi ning vürtsikaid maitseelamusi. Toidusoovitus: Bubbles on loodud lihtsa filosoofilise meelega, et valmistada head vahuveini, mida võib nautida igaüks, igal ajal ja kohas. See on vahuvein, mis on sama hea kui šampanja, elavdab Teie tavalised hetked erilisteks – ja seda igapäev! Naudi jahutatult! Lähemalt -
YELLOW TAIL BUBBLES 12% 75CL
Hind: 11,99 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12% Päritolumaa: Austraalia Piirkond: South-Eastern Maitse: Bubbles on vaimustavalt värske, pehme ja mahlaka maitsega, milles on tunda troopilisi vilju, veidike magusust ning pikk karge järelmaitse. Toidusoovitus: Bubbles on loodud lihtsa filosoofilise meelega, et valmistada head vahuveini, mida võib nautida igaüks, igal ajal ja kohas. See vahuvein, mis on sama hea kui šampanja, elavdab Teie tavalised hetked erilisteks – ja seda igapäev! Lähemalt -
-
MISTINGUETT CAVA BRUT 11,5%37,5CL
Hind: 7,93 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT BIO 11,5%75CL
Hind: 13,30 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT NATURE11,5% 75CL
Hind: 13,30 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, kergelt roheka varjundiga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda on küpseid kollaseid õunu, pirne, troopilisi puuvilju ja röstmandleid. Maitse: Maitse on kuiv, värske, keskmise happega, tunda küpseid puuvilju, tsitruselisi ja röstitud mandleid, sarapuupähkleid. Järelmaitse pikk ja elegantne, mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, külmad eelroad, mereannid, sushi, paella, risotto. Serveerimistemperatuur: jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist Lähemalt -
MISTINGUETT CAVA BRUT MAGNUM 11,5% 150CL
Hind: 29,16 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Kataloonia, Penedes, Cava DO Viinamarjasort: Macabeo, Xarel-lo, Parellada Korje: Viinamarjad korjatakse erinevatel aegadel: Macabeo septembri alguses, Xarel-lo septembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Toimub käsitsi ja mehaaniline korje. Valmistamine: Esmane kääritamine toimub terasvaatides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine fermentatsioon toimub pudelis, traditsioonilisel meetodil 12 kuud. Värvus: Värvus on kahvatukollane, roheka alatooniga. Mullijuga tihe, elegantne ja peenike. Aroom: Aroom on värske ja puuviljane. Tunda rohelisi õunu, pirne, tsitruselisi, kuivatatud puuvilju ja röstitud mandleid. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise happesusega ja värske. Tunda küpseid õunu, nektariine, virsikuid ja tsitruselist värskust. Järelmaitse on pikk, elegantne ja mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, kalast külmad suupisted, eelroad, mereannid, sushi, kerged linnuliharoad, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur. jahutatult 5-6° C klassikalisest vahuveini pokaalist või Bordeaux tüüpi valge veini pokaalist. Lähemalt -
Barone Montalto Premiere Cuvee Spumante 11,5% 75CL
Hind: 9,76 €Tooteliik: Vahuvein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Sicilia Viinamarjasort: Chardonnay Värvus: Kahvatu õlekollase värvuse ja püsiva mullitusega elegantne vahuvein. Aroom: Pakub oma värskes aroomibuketis õunte, tsitrusviljade ja lillede alatoone. Maitse: Karge ja kuiva vahuveini puuviljases maitses on tunda küpse õuna ja valge virsiku nüansse. Martinotti meetodil valmistatud vahuveini järelmaitse on meeldivalt värskendav ja puhas. Toidusoovitus: Sobib suurepäraselt aperitiiviks, kergemate salatite ja suupistete kõrvale, kala, mereannid. Serveerimistemperatuur Serveerida jahutatuna 7-9°C vahuveini klaasist. Saadaolevad mõõdud 75 cl Lähemalt -
Alsina & Sarda Cava Reserva Brut Organic 11,5% 75CL
9,14 €
Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Lähemalt -
PETER LEHMANN BLACK QUEEN SPARKLING SHIRAZ 14% 75CL
Hind: 32,70 €Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Shiraz viinamarjast vahuveini valmistamine on Austraalia eripära juba aastast 1800 ning maailmas sai tuntuks 1940-1950.a. tänu Seppelt veinimajale.Peter Lehmann alustas vahuveini valmistamisega 1980.a. ning vein on valmistatud Shiraz viinamarjasordist, Barossa Valley´s, Light Pass alapiirkonnast. Viinamarjad on korjatud, pressitud, kestakontakt koos veinivirdega on 7-10 päeva, edasi vein areneb 12 kuud vanades Prantsuse hogshead veinivaatides, teine fermentatsioon toimub pudelis pärmisettel 24 kuud. Värvus Värvus on rubiinpunane, mullijuga on peene ja tihe. Aroom Aroom on marjane, lopsakas, tunda küpseid põldmarju, mustikaid, küpseid kirsse ja ürte. Maitse Maitse on kuiv, marjane, keskmise täidlusega, tunda küpseid kirsse, mustsõstraid, mustikaid. Järelmaitse lopsakalt marjane. Toidusoovitus Aperitiiv, grillitud mereannid, pasteedid, külmad suupisted, veiseliha carpaccio, kergemad linnulihatoidud, juustuvalik. Serveerimistemperatuur jahutatult 7-9°C vahuveini- või Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist. Lähemalt -
M.CHAPOUTIER LA MUSE DE RW BLANC BRUT NATURE´16 13% 75CL
Hind: 31,11 €Aastakäik: 2012 Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vahuvein Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Rhòne Valley (Põhja-Rhone) Viinamarjasort: 100% Marsanne Valmistamine: Méthode Champenoise. Viinamarjad korjatakse, sorteeritakse, eemaldatakse varred ja pressitakse. Fermentatsioon toimub terasvaadis, teine fermentatsioon (autolüüs) toimub pudelis, pärmisettel 36 kuud. Värvus: Värvus on kuldkollane, kirgas, mullijuga peen ja tihe. Aroom: Aroom on elegantselt puuviljane ja lilleline. Tunda valgeid lilli, nartsisse, kollaseid õunu, aprikoose, röstitud pähkleid ja võisust. Maitse: Maitse on kuiv, täidlane, ümar ja kreemjas. Tunda puuviljast värskust, küpseid aprikoose, virsikuid, head mineraalsust. Järelmaitse pikk ja puuviljane. Toidusoovitus: Aperitiiv, grillitud mereannid, austrid, sushi, punane kala, foie gras, pehmed juustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 8-10°C Bordeaux valgeveini või vintage champagne klaasist. Saadaolevad mõõdud: 75 cl Lähemalt -
DESOM MILLESIME CREMANT DELUXEMBOURG BRUT 12,5% 150CL
Hind: 40,16 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Maht: 150CL Päritolumaa: Luksemburg Piirkond: Remich Viinamarjasort: 33% Auxerrois, 33% Pinot Blanc, 34% Chardonnay Valmistamine: Valmis kääritatud vein on pandud pudelitesse koos pärmi ja väikese koguse suhkruga, suletud ajutise kroonkorgiga ning hoiustatud horisontaalses asendis. Vein laagerdub pärmisettel 3 aastat. Aastakäigu Crémant´i valmistatakse ainult väga headel aastatel, kui viinamarjad saavutavad maksimaalse kontsentratsiooni. Värvus: Värvus on helekollane, peene mullijoaga. Aroom: Aroom on puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, küpseid pirne ja õunu, ning eksootilisi vürtse. Maitse Maitse on kuiv, puuviljane, tunda küpseid kollaseid õunu, röstsaia, keskmise täidlusega ja hea happesusega, järelmaitse sametiselt puuviljane. Toidusoovitus: Aperitiiv, mereannid ja koorikloomad, küpsetatud ja grillitud kalatoidud, linnuliha, kõvad laabijuustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 8-10°C vahuveini pokaalist või klassikalisest Bordeaux´i valge veini pokaalist. Lähemalt -
BANFI BRUT 12,5% 75CL
Hind: 28,90 €Tooteliik: Kvaliteetvahuvein Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Piedmonte Viinamarjasort: Pinot Noir (50%), Chardonnay (40%), Pinot Blanc (10%) Värvus: Helekollane, mullijuga pikk ja peenike. Aroom: Värske, lilleline, tunda kollaseid puuvilju, röstitud mandleid. Maitse: Kompleksne, tunda virsikuid, aprikoosi, kollaseid õunu, kreemjas, mineraalse happesusega. Toidusoovitus: Aperitiiv, eelroad, koorikloomad, mereannid, küpsetatud valge kala. Serveerimistemperatuur Serveerida jahutatuna 7-9°C vahuveini klaasist. Saadaolevad mõõdud 75 cl Lähemalt -
Maschio Valdobbiadene Prosecco Superiore Docg 11% 75CL
Hind: 13,02 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Prosecco DOC Tootja: Cantine Maschio Veinimarjad: Glera Värvus: Kuldne Aroom: Õun, pirn, tsitrus, ürdid Maitse:Kuiv, puuviljane, tsitrus, pirn, virsik, aprikoos Toidusoovitus: Salatid, taimetoit, mereannid, koorikloomad ja väherasvane kala. Serveerimistemperatuur: 6-8 C Lähemalt -
Privat Organic Cava Rose Brut Nature 11,5% vol 75CL
Hind: 14,74 €Liik: KPN-Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 11,5% Päritolumaa: Hispaania Veinimarjad: 75% Pinot Noir, 25% Chardonnay Serveerimine: 6-8C Lähemalt