Muu
-
DESOM CREMANT DE LUXEMBOURG BRUT 12% 75CL
Hind: 15,25 €Liik: Šampanjad ja vahuveinid, Vahuvein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,0% Päritolumaa: Luxembourg Piirkond: Remich Viinamarjasort: Riesling, Pinot Blanc Aroom: Kombineeruvad kerged mineraalsed noodid meeldiva puuviljalisusega Maitse: Kompleksne, arenev, värskendav, mõnusa happega, mahlane, nõtke, leidub röstsaia nüanssi Toidusoovitus: Aperatiivina, iseseisvalt tarbimiseks, ideaalne koos mereandide, kaaviari, homaariga Serveerimine: 7-9 C Lähemalt -
DESOM MILLESIME CREMANT DELUXEMBOURG BRUT 12,5% 75CL
Hind: 19,12 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Maht: 75CL Päritolumaa: Luksemburg Piirkond: Remich Viinamarjasort: 33% Auxerrois, 33% Pinot Blanc, 34% Chardonnay Valmistamine: Valmis kääritatud vein on pandud pudelitesse koos pärmi ja väikese koguse suhkruga, suletud ajutise kroonkorgiga ning hoiustatud horisontaalses asendis. Vein laagerdub pärmisettel 3 aastat. Aastakäigu Crémant´i valmistatakse ainult väga headel aastatel, kui viinamarjad saavutavad maksimaalse kontsentratsiooni. Värvus: Värvus on helekollane, peene mullijoaga. Aroom: Aroom on puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, küpseid pirne ja õunu, ning eksootilisi vürtse. Maitse Maitse on kuiv, puuviljane, tunda küpseid kollaseid õunu, röstsaia, keskmise täidlusega ja hea happesusega, järelmaitse sametiselt puuviljane. Toidusoovitus: Aperitiiv, mereannid ja koorikloomad, küpsetatud ja grillitud kalatoidud, linnuliha, kõvad laabijuustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 8-10°C vahuveini pokaalist või klassikalisest Bordeaux´i valge veini pokaalist. Lähemalt -
DESOM MILLESIME CREMANT DELUXEMBOURG BRUT 12,5% 150CL
Hind: 40,16 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein Maht: 150CL Päritolumaa: Luksemburg Piirkond: Remich Viinamarjasort: 33% Auxerrois, 33% Pinot Blanc, 34% Chardonnay Valmistamine: Valmis kääritatud vein on pandud pudelitesse koos pärmi ja väikese koguse suhkruga, suletud ajutise kroonkorgiga ning hoiustatud horisontaalses asendis. Vein laagerdub pärmisettel 3 aastat. Aastakäigu Crémant´i valmistatakse ainult väga headel aastatel, kui viinamarjad saavutavad maksimaalse kontsentratsiooni. Värvus: Värvus on helekollane, peene mullijoaga. Aroom: Aroom on puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, küpseid pirne ja õunu, ning eksootilisi vürtse. Maitse Maitse on kuiv, puuviljane, tunda küpseid kollaseid õunu, röstsaia, keskmise täidlusega ja hea happesusega, järelmaitse sametiselt puuviljane. Toidusoovitus: Aperitiiv, mereannid ja koorikloomad, küpsetatud ja grillitud kalatoidud, linnuliha, kõvad laabijuustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 8-10°C vahuveini pokaalist või klassikalisest Bordeaux´i valge veini pokaalist. Lähemalt