Austraalia
-
YELLOW TAIL SHIRAZ ´11 13,5%75CL
Hind: 9,97 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Austraalia Piirkond: South-Eastern Viinamarjasort: Shiraz Aroom: Shiraz klaasist õhkub marja ja vanilje aroomi. Maitse: Maalähedane toon koos pehme küpse magususega on esitletud täiusliku harmooniaga peene tanniiniga. Toidusoovitus: Shiraz on loodud lihtsa filosoofilise meelega, et valmistada head veini, mida võib nautida igaüks, igal ajal ja kohas. Seepärast me ei soovigi öelda, millega seda nautida. Kui aga ootate siiski ettepanekut, siis klassikaline “Aussie” punane vein sobib suurepäraselt hea steigiga kuumadelt sütelt. See on kui punane jumalus klaasis. Lähemalt -
YELLOW TAIL CABERNET SAUVIGNON´11 13,5% 75CL
Hind: 10,07 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Austraalia Piirkond: South-Eastern Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon Aroom: Cabernet Sauvignon´i klaasist “hüppab” ninna mustsõstart, münti, šokolaadi ja vaniljet. Maitse: Maitses on tunda marjasust, veidi pipart ja vürtse. Järelmaitse on mõnusalt kauakestev, ümar ja pehmete tanniinidega. Toidusoovitus: Cabernet Sauvignon on loodud lihtsa filosoofilise meelega, et valmistada head veini, mida võib nautida igaüks, igal ajal ja kohas. see punane vein sobib suurepäraselt pühapäevase grillimisega või siis iseseisvalt. Igal juhul sobib tarbida koos sõpradega! Lähemalt -
YELLOW TAIL MERLOT ´11 13.5%75CL
Hind: 10,07 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Austraalia Piirkond: South-Eastern Viinamarjasort: Merlot Maitse: Merlot klaasist õhkub küpsenud ploomide aroomi. Pehmed tanniinid täiendavad ideaalselt küpsenud marjade maitset ja annavad edasi rikkalikku puuviljasust ja pehmust. Toidusoovitus: Merlot on loodud järgides lihtsat filosoofiat -suurepärane vein kõigile nautimiseks, igal ajal ja igas kohas. Seepärast me ei soovita, millega seda nautida. Kui aga ootate siiski ettepanekut, siis Merlot on suurepärane kaaslane nautimiseks koos sõpradega Lähemalt -
PETER LEHMANN PORTRAIT CABERNET SAUVIGNON´19 14.5% 75CL
Hind: 17,69 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Cabernet Sauvignon Valmistamine Portrait Cabernet Sauvignon viinamarjad pärinevad Barossa orust põhja- ja lõunapoolsetest aedadest. Viinamarjad pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7 päeva, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril. Vein areneb 12 kuud Prantsuse ja Ameerika hogshead tammevaatides. Värvus Värvus on sügav, rubiinpunane violetse alatooniga. Aroom Aroomis on tunda lopsakaid musti marju, musti ploome, vürtse, tumedat šokolaadi ja aimatavalt tammevaadi vaniljesust. Maitse Maitse on kuiv, täidlane ja kompleksne. Tunda küpseid mustsõstraid, ürte, pehmeid puidutanniine, tumedat šokolaadi. Järelmaitse pikk ja marjane, pehmelt vürtsise alatooniga. Toidusoovitus Grill-lihad, BBQ lihad, uluki-ja veiseliha punaveini kastmes, arenenud juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
PETER LEHMANN PORTRAIT SHIRAZ ´19 14.5% 75CL
Hind: 17,69 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Portrait Shiraz on üks esimesi veine, mida Peter Lehmann valmistas Barossa Valley´s.Viinamarjad pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 10 päeva ja edasi toimub fermentatsioon kontrollitud temperatuuril terasvaatides. Vein areneb 12 kuud Prantsuse ja Ameerika hogshead tammevaatides. Värvus Värvus on sügav, rubiinpunane. Aroom Aroomis on tunda musti metsmarju- mustikaid, põldmarju, musti ploome, tumedat šokolaadi ja tammevaadi vaniljesust. Maitse Maitse on kuiv, täidlane ja kompleksne. Tunda küpseid musti metsmarju ja marjatanniine, musta pipart. Järelmaitses pehmed tanniinid ja vürtsikus. Toidusoovitus BBQ liha, lambaliha, grill-ribid, veiseliha, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
Chill Out Cabernet Sauvignon 13% vol 300cl BIB
19,99 €
Liik: Geograafilise tähisega vein
Lähemalt
Viinamarjad: Cabernet Sauvignon
Kastis: 4
Maht: 300CL
Alkoholisisaldus: 13% vol
Päritolumaa: Austraalia
Aroom: Külluslik, soe
Maitse: Kuiv, ümar, pehme
Serveerimine: 8-10 C -
Hardys Varietal Range Shiraz 13% 300cl BIB
Hind: 21,25 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Jims Creek Shiraz Cabernet Sauvignon 13,5% 300cl BIB
Hind: 22,88 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
PETER LEHMANN MENTOR CABERNET SAUVIGNON ´13 14.5% 75CL
Hind: 39,04 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Cabernet Sauvignon Valmistamine Viinamarjad pärinevad Barossa Valley vanimatest ja väiksema saagikusega piirkondadest- Rosedale, Light Pass, Stockwell, Tanuda ja Vine Vale.Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril terasvaadis ja osaliselt tammevaadis. Vein areneb 15 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on tumepunane, violetse alatooniga. Aroom Aroom on marjane, tunda küpseid mustsõstraid, musti ploome, arooniaid, vürtse, musta pipart ja tumedat šokolaadi. Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja täidlane. Tunda üleküpsenud mustsõstraid, kuivatatud tumedaid luuvilju, ürdisust, mõrušokolaadi ja marjatanniine. Järelmaitse on täidlaselt marjane. Toidusoovitus BBQ lihad, ulukilihast valmistatud pajaroad, veiseliha, lambaliha, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida Lähemalt -
PETER LEHMANN 8 SONGS SHIRAZ ´15 14.5% 75CL
Hind: 39,65 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Esimest korda valmistati 8 Songs Shiraz 1996. a ning viinamarjad pärinevad Barossa Valley vanimatest (Stonewell, Light Pass, Vine Vale) ja väiksema saagikusega piirkondadest.Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril terasvaadis ja osaliselt ka tammevaadis. Vein areneb 18 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on sügav, tumepunane. Aroom Aroom on marjane, tunda üleküpsenud tumedaid marju, põldmarju, mustikaid, mustad ploomid, tumedat šokolaadi. Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja keskmiselt täidlase kehandiga. Tunda üleküpsenud mustikaid, mustsõstraid, musti ploome, tumedat šokolaadi ja vürtse. Järelmaitses pehmed marjatanniinid. Toidusoovitus BBQ liha, grill-ribid, lambaliha, ulukiliha, veiseliha, laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida Lähemalt -
PETER LEHMANN STONEWELL SHIRAZ´13 14.5% 75CL
Hind: 58,44 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Viinamarjad pärinevad Barossa Valley´, Stonewell piirkonna lõunapoolsetelt (Obbietivo, Carey ja Simar) põldudelt. Stonewell Shiraz veinile lisatakse juurde marju, mis on korjatud vanadelt (1885.a.) viinapuudelt.Viinamarjad korjatakse, marjade pressimine toimub aeglaselt ja väikeste koguste kaupa. Matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat javein areneb 12 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on tumepunane, sügav. Aroom Aroomis on tunda tumedaid küpseid metsmarju, musti ploome, tumedat šokolaadi, ürdisust (aniis). Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja täidlane. Tunda küpseid, liköörseid tumedaid marju, kuivatatud ploome, mõrušokolaadi, musta pipart. Järelmaitses vürtsikad marjatanniinid. Toidusoovitus Grillitud ja röstitud lihatoidud, ulukiliha, lambaliha, arenenud juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida. Lähemalt