Punane vein
-
Mauro Molino BAROLO BRICCO LUCIANI 2016 14,5% 75CL
Hind: 45,60 €Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: rubiinse peegeldusega granaatõuna punane Aroom: intensiivne bukett lagritsast, küpsetest ploomidest ja rosinatest. Maitse: Intensiivne ja sile, hästi struktureeritud vein tähelepanuväärsete tanniinidega ja väga pikka järelmaitsega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 25 aastat. Lähemalt -
Dreamer Late Harvest Cabernet Sauvignon 12% 300cl BIB
Hind: 18,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12% Päritolumaa: Rumeenia Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon Serveerida temperatuuril: 14-16 ̊ C Lähemalt -
J.P.Chenet Cabernet Syrah 13% 300 cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Viinamarjasort: Cabernet, Syrah Serveerida temperatuuril: 14-16 ̊ C Lähemalt -
J.P.Chenet Merlot 13% 300cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Prantsusmaa Viinamarjasort: Merlot Iseloomustus: Aroomis on tunda peamiselt punaseid puuvilju, mustsõstart, kirssi ja vaarikamoosi. Maitses täiendab lopsakat marjasust pehme parkhape, mis kestab sametise naudinguna ka veini järelmaitses. Toidusoovitus: Tänu Merlot ümarale karakterile sobib see vein suurepäraselt valge liha, grillitud linnuliha ja salatite ning erinevate juustude juurde. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
J.P. Chenet Medium Sweet Red 11,5% 300cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Viinamarjasort: Erinevad punased viinamarjad. Iseloomustus: Chenet Medium Sweet punane vein on kauni rubiinpunase tooniga. Veini aroomis on märgata viiteid küpsetele punastele marjadele - maasikad, kirsid, pohlad. Maitse on ümar ja pehme, rõhutatult siidine, parkhape on talitsetult tagaplaanil. Toidusoovitus: Vein sobib seltskonnajoogiks ja dessertide juurde. Serveerida temperatuuril: 14-16 ̊ C Lähemalt -
Stony Cape Ruby Cabernet Cinsault 13% 300cl BIB
Hind: 19,90 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Viinamarjasort: Ruby Cabernet, Cinsault Iseloomustus: Toidusoovitus: Sealiha, grilliroad, seltskonnaveiniks. Serveerida temperatuuril: 16 ̊ C Lähemalt -
Robertson Cabernet Sauvignon 13,5% 300cl BIB
Hind: 19,90 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Piirkond: Robertson Valley Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon Värvus: sügav purpurpunane Aroom: tunda musti marju, pähkeid ja ilusat vanilli Maitse: pehme ja täidlane, tunda mooruspuuvilju, mustsõstraid ja tumedaid ploome, meeldiva pehme tanniinsusega. Toidusoovitus: küpsetatud loomaliha, pajaroad, lambaliha, uluk, rikkalikus tomatikastmes pastad Serveerida temperatuuril: 12-14 ̊ C Lähemalt -
ALVIS DRIFT SHIRAZ`12 14% 75CL
Hind: 9,00 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Region: Worcester Viinamarjasort:100% Shiraz Korje aeg:Märtsi lõpp –aprilli algus. Kääritamine:Kääritamine toimub koos kestadega, et anda veinile värvust ning täidlust. Kestasid surutakse käsitsi viis korda päevas kääritusanumapõhja. Pärast kääritamist laagerdub vein 8 kuud Ameerika-ja Prantsuse tammevaatides. Alkoholisisaldus:14% Värvus:Sügav kirsipunane. Aroom:Puuviljane, milles on tunda on valget pipart, punaseid marju, vanilli ning veidike šokolaadi. Maitse:Elegantneja tasakaalus happega. Marjane ning kergelt vürtsine maitse on pikk ja kauakestev, millesse on kenasti integreeritud tammevaadist tulenev vaniljesusning tanniinsus. Serveeri: Temperatuuril16 -18°C Tarbi:Grillitud loomalihaga, marineeritud linnulihaga, uluki kõrvale. Lähemalt -
Tommasi Appassimento Graticcio Red 12,5% 300cl BIB
Hind: 29,50 €Liik: Lauavein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Valpolicella Classico DOC Viinamarjasort: Corvina, Rondinella ja teised viinamarjad Iseloomustus: Kauni rubiinpunase värvusega vein. Rikkaliku aroomiga ja marjane, tunda kirsi noote. Maitses on tunda vürtse, väga rikkalik ja maitseküllane. Toidusoovitus: Ideaalne kaaslane valge ja punase lihaga, ulukilihaga ja küpsete juustudega. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
Doppio Passo Primitivo 13% 300cl BIB
Hind: 25,90 €Liik: KPN-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: Salento Viinamarjasort: 100% Primitivo Iseloomustus: Sügav rubiinpunane värvus omandab kerget merevaigusemat tooni koos veini küpsemisega. Noorena on Doppio Passo aroom pigem värske ja puuviljane. Küpsemisega muutub Primitivole omane aroom komplekssemaks. Primitivot iseloomustab kõige paremini mustsõstra aroom, kirss ning küpsed puuviljad. Vein on ideaalses tasakaalus pehme tanniini ja happesusega, mis muudab selle karakteri nauditavaks ning veini kergesti joodavaks. Toidusoovitus:Küpsed ja tugevama maitsega juustud, grillitud või röstitud liharoad, loomaliha steik, ulukiliha. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
Torres Sangre de Toro 13,5% 300cl BIB
Hind: 27,50 €Liik: KGT-kvaliteetvein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Hispaania Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Torres Coronas Tempranillo 14% 300cl BIB
Hind: 29,50 €Liik: KPN-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Hispaania Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Pata Negra Tempranillo 13% 300cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: KPN-vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Hispaania Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Cono Sur Tocornal Cabernet Sauvignon 12,5% 300cl BIB
Hind: 19,90 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Tsiili Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon, Merlot Iseloomustus: Keskmise täidlusega punavein Värv: on vein purpurpunane Aroom: on vihjeid tumedatele metsamarjadele, tunda veel mustsõstraid,mõrušokolaadi, tumedaid ploome ja kerget piprast vürtsikust. Aroomilõppu elavdab kerge tubakalehe nüanss. Maitse: keskmise marjase täidlusega, tunda üleküpsenud mustsõstraid, küpseid tumedaid luuvilju, järelmaitses lisab truktuuri kerge vürtsikas tanniinsus. Toidusoovitus: Küpsetatud ja loomalihatoidud, punaveinikastmed, grillitud- röstitud juurviljad, lihapõhised pajaroad, küpsed juustud. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
Frontera Cabernet Sauvignon Concha y Toro 12% 300cl BIB
Hind: 23,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12% Päritolumaa: Tsiili Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon Iseloomustus: Keskmise täidlusega punavein Värv: on vein purpurpunane Iseloomustus: Puuviljase ja värske karakteriga punavein, mille aroomis on tunda punast ploomi, šokolaadi ja vaniljet. Veini kompleksne maitse pakub nauditavat küpset marjasust, mida tasakaalustab meeldiv sametine parkhape. Toidusoovitus: Sobib serveerida punase liha, vürtsikamate paja- ja pastaroogade ning juustude juurde. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
Mauro Molino BAROLO 2015 14% 75CL
Hind: 32,40 €Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14,5% Päritolumaa: Itaalia Piirkond: BAROLO DOCG Viinamarjad:Nebbiolo Värvus: granaatõuna punane Aroom: Väga intensiivne bukett kirsist ja kuivatatud roosist Maitse: Soe ja kuiv püsivalt intensiivsete tanniinidega. Serveerimine: 15-17°C Säilitamise potentsiaal: kuni kuni 20 aastat. Lähemalt -
CHATEAU ANGLUDET MARGAUX`11 13,5% 75CL
Hind: 72,00 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 12 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Lähemalt -
DOMAINE DE PELLEHAUT ROUGE`19 12,5% 75CL
Hind: 9,36 €Liik: Kaitstud geograafilise tähisega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Cotes de Gascogne Klassifikatsioon: IGP Cotes de Gascogne Viinamarjasort: Merlot, Cabernet Sauvignon, Tannat, Syrah ja Malbec Värvus: Kirsipunane Aroom: Punased marjad, murakamoos, roosiõied ning kerge vürts. Maitse: Marjane, tunda on murakat ja mustsõstart. Keskmisest madalama happesuse ning tanniiniga. Lõppmaitses on tunda veidi vanilli ning röstitud puidu noote. Toidusoovitus: Pasteedid, külmad lihalõigud, metslinnuliha road, lihahautised, poolkõvad pressitud juustud – Gouda, Cheddar. Serveerimine: 16-18C Lähemalt -
SICHEL MARGAUX`15 13,5% 75CL
Hind: 29,88 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Aastakäik: 2009 Piirkond: Bordeaux Viinamarjasort: 50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot, 5% Petit Verdot Valmistamine: Käärimisprotsessi kiirendamiseks kuumutatakse purustatud viinamarjad 22ºC-ni. Peale kääritamist hoitakse veini 15-21 päeva terastankides, temperatuuril 30ºC. Ümberpumpamine toimub kaks korda päevas, et anda edasi maksimaalne viinamarjade ekstrakt. Pärast malolaktilist fermentatsiooni jääb vein laagerduma Prantsuse tammevaatidesse 6-8 kuuks. Värvus: Intensiivne rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Tunda vürtse, üleküpsenud tumedaid marju, moosiseid punaseid marju ning tammevanilli. Maitse: Domineerivad tumedad marjad, tunda ka tamme ja vanilli. Pehmelt sametised tanniinid harmoneeruvad kenasti veini marjasusega. Toidusoovitus: Grillitud sealiha, loomaliha steik, lambakael tumedas kastmes, uluk praeliha lõiguna, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur. 18-20ºC Lähemalt -
ALVIS DRIFT PINOTAGE`13 13% 75CL
Hind: 9,00 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Region: Worcester Viinamarjasort:100% Shiraz Alkoholisisaldus:13% Korje: Märtsi keskpaigast kuni märtsi lõpuni. Valmistamine Kääritamine toimub koos kestadega, et anda veinile värvust ning täidlust. Kestasid surutakse käsitsi viis korda päevas kääritusanuma põhja. Pärast kääritamist laagerdub vein 8 kuud Ameerika- ja Prantsuse tammevaatides. Värvus: Sügavpunane Aroom: Tunda on küpsenud marju, milles domineerivad murakas ning mustsõstar. Maitse: Puuviljane ning mahlakas. Heas tasakaalus tanniinsusega segunevad tammevaadi laagerdusest tulenev vaniljesus ja tumedad kirsid. Lõppmaitses võib aimata veidike piimašokolaadi. Toidusoovitus: Grillitud vasikamaks, barbique liharoad, marineeritud pardirinnak demi glaze kastmes, tugevamate juustudega. Serveerimistemperatuur: 16 - 18° C Lähemalt -
Luna Negra Merlot 13% 200cl BIB
Hind: 13,90 €Liik: Lauavein Kastis: Maht: 200CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Tsiili Viinamarjasort:Merlot Iseloomustus: Tumepunane värvus. Aroom on meeldivalt puuviljane. Maitselt on see vein küps, kergelt puuviljane. Toidusoovitus: Sobib risotto ning pastaroogade kõrvale serveerituna. Suurepärane seltskonnavein. Serveerida temperatuuril: 16 ̊ C Lähemalt -
Gato Negro Cabernet Sauvignon 13% 300cl BIB
Hind: 20,90 €Liik: Veinid, Punane vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Tsiili Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon Iseloomustus: Keskmise täidlusega punavein Serveerida temperatuuril: 16 ̊ C Lähemalt -
Don Simon Seleccion Tempranillo 12,5% 300cl BIB
Hind: 17,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 12,5% Päritolumaa: Hispaania Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Rosemount Estate Shiraz Cabernet Sauvignon 14% 300cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Jims Creek Shiraz Cabernet Sauvignon 13,5% 300cl BIB
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
DETUNDA CABERNET SAUVIGNON TEMPRANILLO 12.5% 300CL BIB
Hind: 17,20 €Liik: Geograafilise tähisega lauavein Magususe aste: Kuiv Päritolumaa: Hispaania Piirkond: Castilla y Leon Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon, Tempranillo Värvus: Rubiinpunane Aroom: Küpsed punased marjad, milles domineerib mustsõstar ja aroonia. Maitse: Marjane, heas tasakaalus, tunda kerget vürtsikust. Toidusoovitus: Sealiha, loomaliha, grill Serveerimine: 16-18C Lähemalt -
ESPIRITU DE CHILE CABERNETCARMENERE BIB 13% 300CL
Hind: 22,50 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Tšiili Piirkond: Central Valley Viinamarjasort: Cabernet Sauvignon (70%), Carmenere (30%) Aroom: Veini marjases aroomis tuleb esile mustsõstar, valge pipar, šokolaad, kuivatatud ploom ja vanilje. Maitse: Veini kompleksne maitse pakub nauditavat küpset marjasust, mida tasakaalustab meeldiv sametine parkhape. Toidusoovitus: Sobib serveerida liharoogade, grill-liha ning juustude juurde. Serveerimine: 16-18C Lähemalt -
DOMENECH-VIDAL HEREDAD CRIANZA`10 13,5% 75CL
Hind: 11,64 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Hispaania D.O.C.a: Rioja Viinamarjasordid: 85% Tempranillo, ülejäänud 15% moodustavad Grenacheja Mazuelo. Värvus: Intensiivne sügavpunane. Aroom: Küpsenud marjad, tumedad kirsid, kerge vaniljesusning liköörsus. Maitse: Keskmisest kõrgema happega, mõõduka tanniinsusega, tunda on küpsenud kirsse, vürtse ning tammevanilli. Serveeri: Temperatuuril16-18°C Toidusoovitus: Külmad lihalõigud, grillitud loomalihaga, lambalihast pajaroogadega, pika laagerdumisajaga juustud. Lähemalt -
DOMENECH-VIDAL MASIA FREYE SYRAH TEMPRANILLO`11 13,5% 75CL
Hind: 11,04 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Hispaania D.O: Penedés Viinamarjasordid: 60% Syrah, 40% Tempranillo. Värvus: Intensiivne kirsipunane. Aroom: Komplekses aroomis tuleb esile eelkõige vürtside segu, eriti nelk. Õhutamisel lisandub meeldiv puuviljasus, milles domineerivad ploom ja kirss ning liköörsus. Maitse: Täidlane, elegantsete tanniinidega, milles tunda küpseid punaseid marju ning vanilli. Serveeri: Temperatuuril16-17°C Toidusoovitus: Grillitud lihade kõrvale, paella, vürtsikate nuudliroogadega või pehmete kreemjuustudega. Lähemalt -
DOMENECH-VIDAL MASIA LA.SALA TEMPRANIL. CABERNET`11 14% 75CL
Hind: 10,56 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Hispaania D.O: Penedés Viinamarjasordid: 50% Tempranillo, 40% CabernetSauvignon, 5% Garnatxa. Värvus: Tumepunane, violetsete ilmingutega. Aroom: Esmases aroomis metsmarjad. Klaasi keerutades lisanduvad ploom, kirss, kakao ning veidike liköörsust. Maitse: Heas tasakaalus kombinatsioon struktuurist, happesusest ning tanniinist. Meeldivalt marjane, milles tulevad esile pohl ja murakas. Serveeri: Temperatuuril 14-15°C Toidusoovitus: Kerged punased lihad, lihaga suupisted, paellaning lihaga nuudliroad, grillitud linnuliha tumedas kastmes. Lähemalt -
Hardys Varietal Range Shiraz 13% 300cl BIB
Hind: 20,90 €Liik: Geograafilise tähisega vein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Chill Out Cabernet Sauvignon 13% 300cl BIB
Hind: 19,90 €Liik: Lauavein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Austraalia Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
Chill Out Shiraz 13,5% 300cl BIB
Hind: 21,50 €Liik: Lauavein Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: USA Serveerimine: 8-10 C Lähemalt -
PAPARUDA PINOT NOIR `20 12,5% 75CL
Hind: 7,20 €Liik: Vein Kastis: 6 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 12,5% Tootjamaa: Rumeenia Piirkond: Banat Viinamarjad: 100% Pinot Noir Värvus: Rubiinpunane, violetse alatooniga Aroom: Kompleksne, tunda küpseid tumedaid luuvilju, punast sõstart. Maitse: Kuiv, keskmise täidlusega, tunda küpseid tumedaid kirsse, vaarikaid ja veidi vürtsikust, hape ja tanniinid heas tasakaalus. Toidusoovitus: Linnuliha, pastatoidud, pitsa, külmad lihalõigud, pasteedid, pehmed juustud. Parim serveerimistemperatuur: 16-18°C. Lähemalt -
P.TOSO SELECTED VINES MALBEC´17 14% 75CL
Hind: 18,60 €Liik: Vein Kastis: 12 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Argentiina Piirkond: Mendoza, Barrancas, Maipú District Viinamarjasort: 100% Malbec, käsitsikorje Värvus: Sügavpunane, violetse alatooniga. Aroom: Intensiivne ja kompleksne, tunda kuivatatud musti puuvilju, veidi tubakat ja vaniljet. Maitse: Keskmise täidlusega, rikkalik, jõuline, heas tasakaalus, tunda küpseid musti marju nagu mustikas, mustsõstar, kuivatatud ploomid, veidi musta šokolaadi, pipart. Järelmaitsepikk ja kestev. Toidusoovitus: Sobib hästi grillitud liharoogade juurde, ulukiliha, lambaliha, veiseliha, küpsed juustud. Serveerimine: 16-18 C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. Lähemalt -
P.TOSO SELECTED VINES CABERNETSAUVIGNON ´15 14% 75CL
Hind: 18,60 €Liik: Vein Kastis: 12 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 14% Päritolumaa: Argentiina Piirkond: Mendoza, Barrancas, MaipúDistrict Viinamarjasort: 100% CabernetSauvignon, käsitsikorje Värvus: Rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Tunda küpseid musti marju nagu mustsõstar, põldmari, veidi mustikat, samuti musta pipart, tumedat šokolaadi ja vanilje nüansse. Aroom on intensiivne ja kompleksne. Maitse: Keskmise täidlusega, heas tasakaalus, pehmed tanniinid, tunda küpseid mustsõstraid, põldmarju, musta pipart. Järelmaitsepikk ja kestev vürtsika alatooniga. Toidusoovitus: Sobib grillitud või küpsetatud liharoogadega, lambaliha ja küpsete juustudega. Serveerimine: 16-18 C Bordeaux tüüpi veiniklaasist. Lähemalt -
PFAFF PINOT NOIR`12 13% 75CL
Hind: 12,96 €Liik: Kaitstud päritolunimetusega vein Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Alsace Viinamarjasort: Pinot Noir Aroom: Väga elegantne aroom. Tunda puuviljasust ja kirsisust Maitse: Kompleksne, kerge, mõõduka happesusega, puuviljane Toidusoovitus: Alsace pärased toidud, suupisted, kalatoidud, kergemad liharoad, juustuvalikud. Serveerimine: 16-18 C Lähemalt -
African Winery Pinotage 13% vol 300cl BIB
Hind: 19,80 €Liik: Geograafilise tähisega vein Tootekood: MT0732 Kastis: 4 Maht: 300CL Alkoholisisaldus: 13% vol Päritolumaa: Lõuna-Aafrika Viinamarjasort: Pinotage Värvus: Intensiivse lillakas-punase värvusega Maitse: Puuviljane, kergelt liköörne ja piprane. Toidusoovitus: Sobib hästi koos punase lihaga, kreemiste pastaroogadega, pitsaga, juustuga ning aasiapäraste toitudega. Serveerida temperatuuril: 16-18 ̊ C Lähemalt -
PETER LEHMANN MENTOR CABERNET SAUVIGNON ´13 14.5% 75CL
Hind: 32,28 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Cabernet Sauvignon Valmistamine Viinamarjad pärinevad Barossa Valley vanimatest ja väiksema saagikusega piirkondadest- Rosedale, Light Pass, Stockwell, Tanuda ja Vine Vale.Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril terasvaadis ja osaliselt tammevaadis. Vein areneb 15 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on tumepunane, violetse alatooniga. Aroom Aroom on marjane, tunda küpseid mustsõstraid, musti ploome, arooniaid, vürtse, musta pipart ja tumedat šokolaadi. Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja täidlane. Tunda üleküpsenud mustsõstraid, kuivatatud tumedaid luuvilju, ürdisust, mõrušokolaadi ja marjatanniine. Järelmaitse on täidlaselt marjane. Toidusoovitus BBQ lihad, ulukilihast valmistatud pajaroad, veiseliha, lambaliha, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida Lähemalt -
PETER LEHMANN 8 SONGS SHIRAZ´14 14.5% 75CL
Hind: 32,28 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Esimest korda valmistati 8 Songs Shiraz 1996. a ning viinamarjad pärinevad Barossa Valley vanimatest (Stonewell, Light Pass, Vine Vale) ja väiksema saagikusega piirkondadest.Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril terasvaadis ja osaliselt ka tammevaadis. Vein areneb 18 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on sügav, tumepunane. Aroom Aroom on marjane, tunda üleküpsenud tumedaid marju, põldmarju, mustikaid, mustad ploomid, tumedat šokolaadi. Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja keskmiselt täidlase kehandiga. Tunda üleküpsenud mustikaid, mustsõstraid, musti ploome, tumedat šokolaadi ja vürtse. Järelmaitses pehmed marjatanniinid. Toidusoovitus BBQ liha, grill-ribid, lambaliha, ulukiliha, veiseliha, laagerdunud juustud. Serveerimistemperatuur 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida Lähemalt -
PETER LEHMANN STONEWELL SHIRAZ´12 14.5% 75CL
Hind: 50,64 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Shiraz Valmistamine Viinamarjad pärinevad Barossa Valley´, Stonewell piirkonna lõunapoolsetelt (Obbietivo, Carey ja Simar) põldudelt. Stonewell Shiraz veinile lisatakse juurde marju, mis on korjatud vanadelt (1885.a.) viinapuudelt.Viinamarjad korjatakse, marjade pressimine toimub aeglaselt ja väikeste koguste kaupa. Matseratsioon koos kestadega toimub kaks nädalat javein areneb 12 kuud uutes Prantsuse hogshead vaatides. Värvus Värvus on tumepunane, sügav. Aroom Aroomis on tunda tumedaid küpseid metsmarju, musti ploome, tumedat šokolaadi, ürdisust (aniis). Maitse Maitse on kuiv, kompleksne ja täidlane. Tunda küpseid, liköörseid tumedaid marju, kuivatatud ploome, mõrušokolaadi, musta pipart. Järelmaitses vürtsikad marjatanniinid. Toidusoovitus Grillitud ja röstitud lihatoidud, ulukiliha, lambaliha, arenenud juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist, soovitavalt ennem dekanteerida. Lähemalt -
P.TOSO ALTA CABERNET SAUVIGNON´17 15% 75CL
Hind: 31,32 €Aastakäik: 2014 Tooteliik: Vein Päritolumaa: Argentiina Piirkond: Barrancas, Maipù, Mendoza Viinamarjasort: 100% Cabernet Sauvignon Värvus: Värvus on rubiinpunane, violetse tooniga. Aroom: Aroomis on tunda üleküpsenud mustsõstraid, musti metsmarju, tumedat šokolaadi ja tubakat. Maitse: Maitse on kuiv, täidlane, kompleksne. Tunda küpseid, kuivatatud musti marju, pehmeid tanniine, järelmaitse pehme ja sametine. Toidusoovitus: Veiseliha, lambaliha, ulukiliha, grill-lihad, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C klassikalisest Bordeaux punaveini klaasist, soovitavalt vein eelnevalt dekanteerida. Lähemalt -
P.TOSO ALTA MALBEC ´17 15%75CL
Hind: 31,32 €Aastakäik: 2014 Tooteliik: Vein Päritolumaa: Argentiina Piirkond. Barrancas, Maipù, Mendoza Viinamarjasort: 100% Malbec Värvus: Värvus on sügavpunane, violetse alatooniga. Aroom: Aroom on marjane, intensiivne, tunda küpseid musti marju, musti ploome, šokolaadi, tubakat ja vürtse. Maitse: Maitse on kuiv, täidlane ja marjane. Tunda küpseid marju, kuivatatud ploome, vürtse, järelmaitses pehmed tanniinid. Toidusoovitus: Ulukiliha, lambaliha, veiseliha, grill-ribid, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C klassikalisest Bordeaux punaveini klaasist, soovitavalt vein eelnevalt dekanteerida. Lähemalt -
P.TOSO DON APARO MALBEC ´18 14% 75CL
Hind: 9,96 €Aastakäik: 2016 Tooteliik: Vein Päritolumaa: Argentiina Piirkond: Barrancas, Maipù, Mendoza Viinamarjasort: 100% Malbec Värvus: Värvus on rubiinpunane, kirgas. Aroom: Aroomis on tunda musti ja punaseid marju, põldmarju, musti ploome ja küpseid kirsse. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, marjane, järelmaitses pehmed marjatanniinid. Toidusoovitus: Pastatoidud, pitsa, grill-lihad, grill-ribid, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C klassikalisest Bordeaux punaveini klaasist. Lähemalt -
P.TOSO DON APARO CABERNETSAUVIGNON ´18 14% 75CL
Hind: 9,96 €Tooteliik: Vein Päritolumaa: Argentiina Piirkond: Barrancas, Maipù, Mendoza Viinamarjasort: 100% Cabernet Sauvignon Värvus: Värvus on rubiinpunane, kirgas. Aroom: Aroomis on tunda musti ja punaseid marju, mustsõstart, musta pipart. Maitse: Maitse on kuiv, keskmise täidlusega, marjane, järelmaitses pehmed marjatanniinid. Toidusoovitus: Grillitud lihad, grill-ribid, lambaliha, küpsed juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C klassikalisest Bordeaux punaveini klaasist. Lähemalt -
DOURTHE GRANDS TERROIRS BORDEAUX RED ´20 13.5% 75CL
Hind: 11,52 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Aastakäik: 2016 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13,5% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: AOC Bordeaux Viinamarjasort: Merlot, Cabernet Sauvginon, Cabernet Franc temperatuuril. Vein laagerdub terasvaatides ja osaliselt tammevaatides. Värvus: Rubiinpunane, violetse alatooniga. Aroom: Tunda on küpseid punaseid marju, musti ploome, kirsse, samuti mustikaid ja põldmarju. Maitse: Kuiv, keskmise täidlusega, marjane, tunda pehmeid marjatanniine, heas tasakaalus, järelmaitses pehme marjasus. Toidusoovitus: Külmad suupisted, kodulinnud, sealihatoidud, grill-liha, juustuvalik. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
DOURTHE NO1 BORDEAUX RED 14% 75CL
Hind: 16,08 €Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Aastakäik: 2015 Maht: 75CL Alkoholisisaldus: 13% Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: AOC Bordeaux Viinamarjasort: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot Värvus: Rubiinpunane, intensiivne. Aroom: Tunda on küpseid musti marju, mustsõstraid, põldmarju, musti ploome, piimašokolaadi ja veidi piprasust. Maitse: Kuiv, täidlane, kompleksne, tunda küpseid musti marju, kuivatatud ploome, järelmaitses pehmed tanniinid. Toidusoovitus: Veiseliha, lamba-ja ulukilihast valmistatud roogade juurde, juustuvalik. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt -
M.CHAPOUTIER RIVESALTES ROUGE´99 16% 50CL
Hind: 15,24 €Aastakäik: 1999 Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Magususe aste: Poolmagus Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Rhòne Valley (Lõuna-Rhone) Viinamarjasort: 100% Grenache Valmistamine: Viinamarjad korjatakse, sorteeritakse ja pressitakse. Fermentatsioon toimub terasvaadis kontrollitud temperatuuril ja fermentatsioon lõpetatakse viinamarjabrändi lisamisel. Edasi toimub matseratsioon 1 kuu ning osa veinist areneb terasvaadis ja teine osa tammevaadis 24 kuud. Alkoholisisaldus: 16% Värvus: Värvus on granaatõunapunane, arenenud. Aroom: Aroomis on tunda küpseid, kuivatatud puuvilju, vaarikaid, ploome, viigimarju, datleid, aroom on arenenud. Maitse: Maitse on magus, tulvil küpseid, liköörseid metsmarju, viigimarju, vürtse, kompleksne ja arenenud. Järelmaitses pehmed tanniinid ja hea marjasus. Toidusoovitus: Desserdid, mustika-, kirsi- ja pähklikoogid, sinihallitusjuustud. Serveerimistemperatuur: jahutatult 12-14°C dessertveini klaasist. Saadaolevad mõõdud: 50 cl Lähemalt -
M.CHAPOUTIER MONIER DE LA SIZERANNE SYRAH´10 14% 75CL
Hind: 77,00 €Aastakäik: 2010 Tooteliik: Kaitstud päritolunimetusega vein Päritolumaa: Prantsusmaa Piirkond: Rhòne Valley (Põhja-Rhone) Viinamarjasort: 100% Syrah Valmistamine: Monier de la Sizeranne veini viinamarjad kasvavad erineval pinnasel läänest idasuunal „Les Bessard“ „Les Méal“ ja „“Les Greffieux” viinapuuaedades. Viinamarjad korjatakse käsitsi, sorteeritakse, eemaldatakse varred, marjad pressitakse. Fermentatsioon toimub concrete vaatides temperatuuril 30-33°C juures. Vein laagerdub tammevaadis 12-14 kuud. Värvus: Värvus on sügav, rubiinpunane, violetse alatooniga, viskoossus keskmisest kõrgem. Aroom: Aroomis on tunda üleküpsenud, liköörseid musti metsmarju, mustsõstraid, mustikaid, musta pipart, tumedat šokolaadi ja sigarikarpi. Maitse: Maitse on kuiv, täidlane, tunda üleküpsenud, liköörseid metsmarju, mõrkjat šokolaadi, pehmeid tanniine, vürtse. Järelmaitse kestev ja pipraselt marjane. Toidusoovitus: Grillitud liharoad, ulukiliha, küpsetatud lambaliha, veiselihast pajaroad, arenenud juustud. Serveerimistemperatuur: 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Soovitavalt ennem serveerimist vein dekanteerida! Saadaolevad mõõdud: 75 cl Lähemalt -
PETER LEHMANN PORTRAIT CABERNET SAUVIGNON´13 14.5% 75CL
Hind: 16,00 €Tooteliik Geograafilise tähisega vein Magususe aste Kuiv Päritolumaa Austraalia Piirkond Lõuna-Austraalia, Barossa Valley Viinamarjasort 100% Cabernet Sauvignon Valmistamine Portrait Cabernet Sauvignon viinamarjad pärinevad Barossa orust põhja- ja lõunapoolsetest aedadest. Viinamarjad pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7 päeva, fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril. Vein areneb 12 kuud Prantsuse ja Ameerika hogshead tammevaatides. Värvus Värvus on sügav, rubiinpunane violetse alatooniga. Aroom Aroomis on tunda lopsakaid musti marju, musti ploome, vürtse, tumedat šokolaadi ja aimatavalt tammevaadi vaniljesust. Maitse Maitse on kuiv, täidlane ja kompleksne. Tunda küpseid mustsõstraid, ürte, pehmeid puidutanniine, tumedat šokolaadi. Järelmaitse pikk ja marjane, pehmelt vürtsise alatooniga. Toidusoovitus Grill-lihad, BBQ lihad, uluki-ja veiseliha punaveini kastmes, arenenud juustud. Serveerimistemperatuur 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. Lähemalt