Lisateave
Korje aeg: Macabeoseptembri alguses, Xarel-loseptembri teisel ja kolmandal nädalal, Parelladaoktoobri esimesel nädalal. Käsitsi ja mehaaniline korje.
Kääritamine: Terastankides kontrollitudtemperatuuril 14-16 °C esimene kääritamine, teine kääritamine pudelis traditsioonilisel meetodil minimaalselt 12 kuud.
VD.O: Cava
Klassifikatsioon: CavaBrut
Viinamarjasordid: 30% Macabeo, 30% Xarel-lo, 40% Parellada
Jääksuhkur: 1,3 g/l
Vallformosa on 100% pereettevõte, mida juhib nüüd juba Doménech’i perekonna viies põlvkond ning mis on asutatud aastal 1865 Vilobi del Penedes´is.
Tänapäeval omatakse veinimõisasi neljas erinevas Hispaania veinitootmispiirkonnas (D.O. Cava, D.O. Penedés, D.O. Catalonia, D.O. Rioja) ning ühte veinimõisa ka Argentiinas.
Üle 60% toodangust eksporditakse rohkem kui 40-sse riiki üle kogu maailma.
Lisainfo
Laokood | JVA1225 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.5700 |
Tootjafirma URL | Puudub |