Lisateave
Rhone oru lõunaosas, Provence ja Camargue vahelised
Costières de Nimes` nõlvad on ülemineku piirkonnaks
Vahemere aladele.
Viinamarjad korjatakse augusti lõpul, septembrikuu algul. Esimesena korjatakse Viognerja seejärel Roussanne. Viognerkääritatakse eraldi temperatuurivahemikus 14 kuni 16°C ja Roussannekääritamistemperatuur on 16°C (peale 6-8 tunnist 5°C temperatuuril jahutamist). Peale kääritamist veinid segatakse, vein settib 4-6 nädalat ja viilitakse jaanuaris.
CHATEAU LAMARGUE:
Nimes´st lõunasuunas asuv Saint-Gilles on väga tähtsa
ajaloolise taustaga linn, kus viinamarjakasvatusega
tegeleti juba iidsetel Vana-Kreeka ja Rooma aegadel.
Piirkond on tüüpilise vahemerelise kliimaga ja mullastik
eriti sobiv viinamarjakasvatuseks.
Château Lamargue valdused laiuvad 118 hektaril,
millest 45 hektarit parimaid viinamarjaistandusi on
pühendunud AOC-sertifikaadiga veinidele.
Rousanne, Viognier, Syrah, Mourvèdre ja Grenache
Noir viinamarja istandused asuvad eraldi maalappidel
ning on klassifitseeritud AOC Costières de Nimes
veinide tootmiseks.
Lisainfo
Laokood | JVV1452 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.3200 |
Tootjafirma URL | Puudub |