Vanuse kinnitus

Enne veebilehele sisenemist pead kinnitama, et oled vähemalt 18 aastane.

Vabandame, see leht pole teie jaoks.

PIPER HEIDSIECK CUVEE SUBLIME12% 75CLGIFT BOX

Ole esimene, kes seda tootet hindab ja kommenteerib

Hind: 60,51 €
Liitri hind: 80,68 € /L

Tooteinfo

Tooteliik Šampanja
Magususe aste Poolkuiv
Päritolumaa Prantsusmaa
Piirkond Champagne
Alkoholisisaldus 12%
Värvus Väga kirgas ja samas õrn kuldne toon.
Aroom Küps, mahlane mis sulandub maitsetega nagu karamell, vanill ja tume rumm, lisaks tunda röstitud ananassid, vanilje, pirnid ja flambeeritud banaanid.
Maitse Soe ja täidlane, suhkrustatud tsitruselised ja röstitud ananassid. Mahlakus milles kaneel ja vanill koos röstitud pirnidega.

Lisateave

Kirjeldus

Nauditavalt rikkalik ja karge Piper- Heidsieck Cuvée Sublime pakub puhast rahulolu kõrgest viimistlustasemest ja šampanja valmistamise kogemusest. Cuvée Sublime on loodud traditsioonilise Piper-Heidsieck Brut šampanja baasil, kuid sellel on väga tugev oma personaalsus. Suursugune osa sellest šampanjast on laagerdunud kauem keldrites, see šampanja on õnnistatud luksuslikkusega.

Veinide vahekord: Pinot Noir 55%, Pinot Meunier 30%, Chardonnay 15%.

Piper-Heidsiecki veinifirma asutas 16. juulil 1785 Florens-Louis Heidsieck. Üks erakordne šampanja pühendati Prantsuse kuningannale Marie-Antoniette’le ning selle auks anti Florens-Louis Heidsieckile võimalus kuningannale oma šampanjasid esitleda. Sellest sai alguse Piper-Heidsiecki šampanjade edukäik.

Punase etiketiga Piper-Heidsieck on maailma üks tuntumatest ja hinnatumatest šampanja kaubamärkidest. Seda tuntakse esmajoones tänu paljudele filmitähtedele, nagu näiteks Marilyn Monroe’le, kellele Piper-Heidsieck oli lemmikšampanja. Piper-Heidsiecki šampanjad segatakse kokku eri aastakäikude veinidest, mis on valmistatud kõigist kolmest Champagne’i piirkonna viinamarja sordist. Piper-Heidsiecki veinimeister Regis Camus on võitnud viimase kümne aasta jooksul kaheksa korda International Wine Challenge’i auhinna kui parim Champagne’i piirkonna veinimeister (Winemaker of the Year).

Ongoing Extravaganza Since 1785

Lisainfo

Laokood JSH0081
Toote kaal (kg): 1.6960
Tootjafirma URL Puudub

Toote märksõnad

Siltide eristamiseks kasutada tühikuid.
Mitmesõnalised sildid tuleb ümbritseda ülakomadega (').

TÄHELEPANU! TEGEMIST ON ALKOHOLIGA. ALKOHOL VÕIB KAHJUSTADA TEIE TERVIST.