Lisateave
Klassifikatsioon: SemiDryCava.
Viinamarjasordid: 30% Macabeo, 30% Xarel-lo, 40% Parellada.
Jääksuhkur: 33,5 g/l.
Korje aeg: Macabeo septembri alguses, Xarel-loseptembri teisel ja kolmandal nädalal, Parellada oktoobri esimesel nädalal. Käsitsi ja mehaaniline korje.
Kääritamine: Esmane kääritamine toimub terastankides, kontrollitud temperatuuril 14-16 °C. Teine pudelis, traditsioonilisel meetodil, minimaalselt 12 kuud.
Vallformosa on 100% pereettevõte, mida juhib nüüd juba Doménech’i perekonna viies põlvkond ning mis on asutatud aastal 1865 Vilobi del Penedes´is.
Tänapäeval omatakse veinimõisasi neljas erinevas Hispaania veinitootmispiirkonnas (D.O. Cava, D.O. Penedés, D.O. Catalonia, D.O. Rioja) ning ühte veinimõisa ka Argentiinas.
Üle 60% toodangust eksporditakse rohkem kui 40-sse riiki üle kogu maailma.
Lisainfo
Laokood | JVA1226 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 1.5500 |
Tootjafirma URL | Puudub |