Lisateave
Orgaaniliselt kasvatatud.
Ligikaudu 75-l hektaril kasvatakse viinamarju orgaaniliselt. Enimkasvatatud viinamarjasortideks on Cabernet Sauvignon 12 ha, Pinotage 10 ha, Merlot 8 ha, Shiraz 7 ha, Chardonnay 7 ha, Sauvignon Blanc 6 ha. Ühelt hektarilt valmib umbes 4 500 liitrit veini.
Kõik orgaanilised veinid valmistatakse terastankides kontrollitud temperatuuril.
Valmistamine: Viinamarjade korje toimub tavaliselt veebruari keskpaigas ning seda tehakse alati käsitsi. Viinamarjad on õrnalt pressitud, mitte purustatud. Kääritamine toimub terastankides 26-28°C juures. Seejärel toimub malolaktiline fermentatsioon tammevaatides, misjärel jääb vein laagerduma veel 15 kuuks.
Lisainfo
Laokood | JPV1581 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 3.2500 |
Tootjafirma URL | Puudub |