Lisateave
Esimene tootmisaasta: 1988.
Arengupotentsiaal: 20 aastat alates viinamarjade korjeaastast.
Korje: Viinamarjakobarad korjatakse käsitsi septembrikuus. Marjakobarad sorteeritakse hoolikalt, jälgides, et kobaras olevad viinamarjad oleksid ühtlaselt valminud ja parima kvaliteediga (vältida hallituse tekkimist). Viinamarjakobarad pannakse kuivama roomattidele hästi ventileeritud ruumides kuni detsembrikuu alguseni (marjades suhkrusisaldus jõuab 30 °Brix´ni). Seejärel viinamarjakobarad veelkord sorteeritakse, pressitakse veinivirre, toimub aeglane fermentatsioon kontrollitud temperatuuril. Vein laagerdub väikestes Vin Santo tammevaatides 3 aastat, veinivaadid täidetakse ¾ kogumahust ja lisatakse juurde eelmiste aastakäikude Vin Santo´t, mis tagab käärmisprotsessi.
Lisainfo
Laokood | JPV1729 |
---|---|
Toote kaal (kg): | 0.9000 |
Tootjafirma URL | Puudub |